Tami-reller11

Microsoft a anunțat că a vândut 60 de milioane de licențe Windows 8  de la lansarea produsului din octombrie 2012. Compania a mai anunțat că Windows Store a trecut de 100 de milioane de descărcări de aplicații.Statistic aceasta înseamnă o creștere de 33 la sută a vânzărilor Windows 8 comparativ cu finalul lunii noiembrie 2012, când Microsoft anunța că vânduse 40 de milioane de licențe Windows 8. Se pare că obiectivul de 100 de milioane de licențe vândute în primele 4 luni ale lui 2013 are șanse să se dovedească realist dacă vânzările merg în același ritm și în săptămânile următoare.
Ca și la anunțul precedent, Tmami Reller, Chief Financial and Chief Marketing Officer pentru divizia Windows a precizat că în cifra de 60 de milioane sunt incluse și licențele furnizate către producătorii de echipamente OEMs pentru PC-uri noi.
Se pare că deși impune o oarecare curbă de învățare, Windows 8 va reuși să pună bazele pentru direcția spre care Microsoft intenționează să meargă : servicii și device-uri.

Back To Top
Search