Office-365-pe-Android11

Abonații Office 365 care dețin telefoane Android au de astăzi la dispoziție Office pentru Android. După lansarea de astăzi, Microsoft Office este prezent pe principalele sisteme de operare pentru telefoane mobile: iOS, Android și Windows Phone. Cu excepția versiunii Windows Phone, deținătorii de iPhone și de Android trebuie să dețină un abonament activ Office 365.
Aplicația – care seamănă foarte mult cu Office for iPhone lansată de Microsoft în iunie – permite utilizatorilor editarea și crearea de documente Word, Excel și PowerPoint. Suportul pentru tablete nu este încă disponibil, iar articolul de pe blogul Office publicat de general managerul diviziei, Julia White nu menționează dacă sau când va exista suport pentru tabletele Android. Aș înclina să cred că nu vom vedea o asemenea versiune pentru tablete, de vreme ce recent Microsoft a îmbunătățit performanța Office Web Apps pentru compatibilitatea cu browserele de pe tabletele Android.
Ca funcționalitate, cele mai multe caracteristici majore ale suitei Office sunt disponibile și pe telefoanele Android, inclusiv inserarea de grafice, animații, grafică și forme. Caracteristicile complexe de editare nu sunt însă prezente, iar modificarea fonturilor este limitată la formatarea bold, italic, modificarea culorii fontului și evidențiere, la fel ca și pe celelalte aplicații Office pentru smartphone. Față de Office for iPhone, versiunea Android nu permite achiziționarea unui abonament Office 365 direct din aplicație.
La fel ca Office pentru Windows Phone și iPhone, Office pentru Android se sincronizeaza cu SkyDrive și SkyDrive Pro pentru stocarea documentelor în cloud. Adițional, sopțiunile de partajare sunt incluse în aplicație, permițând utilizatorilor să trimită documente prin SkyDrive sau prin email.
Aplicația Office for Android este disponibilă gratuit prin Google Play Store, momentan doar pentru utilizatorii din Statele Unite. Aceștia vor trebui să se autentifice într-un cont Office 365 pentru a începe editaera sau vizualizarea de documente. Aplicața Office for Android va fi disponibilă și în alte 33 de limbi, pe alte 117 piețe în săptămânile următoare.

Back To Top
Search