ASUS

Noua strategie Microsoft, prin care software-ul produs în Redmond devine sufletul oricărui device, indiferent de platformă, dă roade încă odată prin acordul semnat cu ASUS.

Acordul dintre cele două companii extinde o înțelegere anterioară cu privire la licențierea de patente și vizează telefoanele și tabletele Android de la ASUS pe care de acum înainte se vor va preinstala software și aplicații conectate la servicii Microsoft cum ar fi Microsoft Office.

”Acest acord adaugă valoare semnificativă pentru ambele companii. Dincolo de asigurarea de îmbunătățiri constante produselor noastre, ea deschide porțile pentru o modalitate de colaborare Microsoft – Asus care este posibilă doar prin respect reciproc și respectarea proprietății intelectuale” – Nick Psyhogeos – președinte Microsoft Technology Licensing LLC

Reprezentantul ASUS, Vincent Hong a arătat și el următoarele:

”acest acord va da ambelor părți o mai mare abilitate de a face inovație pentru toți clienții. Îl vedem conducând spre parteneriate mai largi spre tehnologii viitoare și spre o relație mai strânsă între cele două companii ca lideri în industria tehnologiei.”

Back To Top
Search