Patch-Tuesday11

Deși ne-a obișnuit cu updates în fiecare a doua marți din lună, (celebra Patch Tuesday), Microsoft a anunțat că Windows 7, Windows 8 și windows RT vor fi actualizate marți, 26 februarie, ceea ce ar putea indica posibila lansare a Internet Explorer 10 pentru Windows 7.
Pe pagina de suport Microsoft se arată că un update de platformă pentru sistemele de operare Windows 7 și Windows Server 2008 R2 va fi disponibil pentru instalare, o versiune pre-finală de test fiind de altfel disponibilă de ceva vreme.
Update-ul va oferi caracteristici îmbunătățite și sporuri de performanță și este necesară înainte de instalarea Internet Explorer 10.
De asemenea, pentru Windows 8, Windows RT și Windows Server 2012, în aceeași zi, odată cu un set de actualizări pentru Windows Server 2012 Essentials va veni și un update software despre care se spune doar că rezolvă probleme identificate în Windows.
Și mai avem o veste : Microsoft va lansa tot marți 26 februarie un nou tool pregătitor pentru update-uri viitoare : System Update Readiness Tool pentru Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 și Windows Vista. Motivul : o inconsistență a fost identificată în componenta Windows servicing store care poate preveni reușita instalării unor update-uri viitoare, service pack-uri și software.
sursa

Back To Top
Search