A mai rămas foarte puțin timp până la MVP Global Summit 2015 din Redmond, evenimentul anual prin intermediul căruia orice MVP invitat are privilegiul și ocazia de a interacționa direct, față în față, cu oamenii din echipele de produs Microsoft.

Mulțumesc comunității wfl.ro și comunităților Windows de pe Facebook pentru entuziasmul și suportul lor continuu pentru tehnologiile Microsoft !

Cu ajutorul vostru – esențial – ca și pasionați de tehnologie cu un entuziasm incredibil pentru produsele Microsoft, mă număr și eu printre cei privilegiați, pentru că am primit cu ceva vreme în urmă o invitație de participare la acest eveniment direct de la Microsoft US.

Ce se întâmplă la MVP Global Summit ?

Astfel, între 1 și 5 noiembrie 2015 o să fiu din nou în campusul Microsoft din Redmond, pentru al doilea an consecutiv, pentru a participa la o serie de sesiuni tehnice pline de informații și noutăți, despre care vom discuta pe parcursul lunilor următoare, pe măsură ce noutățile vor fi lansate public. Aflați mai multe despre MVP Global Summit de aici.
MVP-Summit
După o îndelugă așteptare, am reușit să-mi confirm participarea, am luat biletele de avion și sunt gata de drum 🙂 dar am nevoie de ajutorul vostru din nou.
Commons

Ajutorul vostru este din nou important și oricine poate ajuta !

Iată cum: voi participa la anumite sesiuni unde voi putea adresa în numele vostru cele mai interesante și mai importante întrebări direct anumitor oameni din echipele de produs Windows, Windows Mobile și Office.
MVP-Summit-3
De aceea vă invit să stați foarte bine pe gânduri cu privire la Windows, Windows Mobile, Windows Phone, Lumia, Surface, Surface Book, HoloLens, aplicații universale și suita Microsoft Office (2013 și 2016) și să scrieți mai jos, la comentarii, observațiile și întrebările voastre privind oricare dintre produsele Microsoft de mai sus.
Redmond
Desigur, nu pot garanta un răspuns pentru fiecare întrebare, dar ce pot garanta este transmiterea în persoană a feedback-ului vostru.
Aștept cu nerăbdare comentariile voastre, îndrăzniți !

Back To Top
Search