Allview A Lansat Impera, Gama Proprie De Produse Windows

VisualFan, producătorul brașovean de smartphone-uri și tablete, a lansat Impera, prima gamă proprie de produse Windows. Este vorba despre două smartphone-uri Windows Phone 8.1 și o tabletă cu Windows 8.1, disponibile pentru pre-comandă de astăzi.

Smartphone-ul dual SIM Impera i se dorește un device care să aducă echilibrul între viața profesională și cea personală. Este dotat cu un procesor quad-core la 1,2 GHz, are un ecran  IPs de 4,7 inches, protejat de Dragontrail Glass. Are o grosime de 7,2 mm, o cameră principală de 8 megapixeli cu autofocus. Prețul la pre-comandă este de 699 RON.
Impera S este destinat zonei business. Are și el un procesor quad-core la 1,2 GHz, stocare internă de 8 GB și 1 GB RAM. Display-ul IPS are 5 inch, iar camera principală are 8 GB. Prețul la pre-comandă este 749 RON.
Impera i8, prima tabletă Allview cu Windows are un procesor quad core x64 Intel Atom Z3735E, grafică Intel HD, display IPS, 1 GB RAM și stocare internă de 16 GB, extensibilă până la 48 GB cu ajutorul SDCard-urilor. Rulează Windows 8.1 cu Bing și vine cu un abonament anual Office 365 Personal, care aduce 1 TB de spațiu de stocare pe OneDrive. Impera i8 este disponibilă la pre-comandă la 849 RON.
Aștept cu interes la teste aceste device-uri.
Back To Top
Search