Skype RT - Apel Video De Grup

De ieri aplicația Skype Modern are o versiune nouă, care permite apeluri video de grup. Această funcționalitate este gratuită pe versiunea Skype pentru desktop încă din luna aprilie.

Vă reamintesc, înainte de 28 aprilie 2014, apelurile video de grup erau o caracteristică Skype premium, oferită la prețul de 9 dolari pe lună, în care erau incluse și apeluri gratuite în anumite rețele din întreaga lume. Totodată, apelurile video de grup Skype pentru PC, Mac (și acum și pentru Windows RT 8.1) sunt limitate la maxim 10 participanți.
Tot în aprilie Microsoft anunța că ea va fi disponibilă și pe alte platforme. Acum, cu actualizarea de ieri, Microsoft aduce apelurile video de grup gratuite și pe tabletele cu Windows și pe dispozitivele Windows 2 în 1 (hibride tabletă-laptop).
Referindu-se la apelurile video de grup din Skype, Microsoft arată următoarele:

  • Am descoperit că majoritatea apelurilor de grup au 3 sau 4 participanți. Când am construit experiența pentru apeluri video de grup pentru Windows RT, am optimizat-o pentru ca trei dintre cei mai activi participanți – împreună cu cel care a inițiat apelul să fie vizibili pe ecran simultan.
  • La un apel de grup pot participa însă până la 10 persoane: imaginea lor apare dacă încep să vorbească.
  • De asemenea, dacă doriți  să vedeți persoanele care nu vorbesc, atingeți-le imaginea de două ori scurt și imaginea lor va fi extinsă pe tot ecranul. Pentru a reveni la imaginea de ansamblu cu toți participanții atingeți scurt ecranul tot de două ori.
  • Dacă doriți să navigați pe internet, să urmăriți un clip sau să vă verificați corespondența electronicăîn timpul unui apel video de grup, puteți redimensiona Skype astfel încât să ocupe doar o parte din ecran.

Compania a publicat și un clip de prezentare:

Skype pentru modern Windows (Windows RT) poate fi descărcat din Windows Store.
Back To Top
Search