Twitter11

Prezența aplicațiilor de calitate pentru Windows 8.1 și Windows 8.1 RT înainte de RTM este unul dintre factorii decisivi pentru rata de adopție a acestui sistem de operare. Spre bucuria Microsoft, dar și a utilizatorilor, Twitter pentru Windows RT arată că lucrurile pot merge în direcția bună.
Microsoft promovează aplicațiile care pot ajuta la creșterea popularității Windows RT. Dacă ați avut timp să aruncați periodic câte o privire în Windows Store, ați văzut că există deja mai multe aplicații gratuite sau comerciale pentru Twitter, dar aplicația oficială este foarte populară. Secretul ? Actualizările aduse acesteia de către Twitter, actualizări care au ținut cont de feedback-ul utilizatorilor.
Această ultimă actualizare aduce o serie de caracteristici mult-așteptate, pe care Microsoft le anunță într-un articol de pe blogul Windows Experience:

“Pentru a adăuga un cont nou, faceți swipe de sus în jos (sau click dreapta) pentru a afișa comenzile aplicației și apoi apăsați pe miniatura People din dreapta. Veți vedea apoi în dreapta deasupra butonul “plus” care vă permite adăugarea altor conturi. Veți vedea de asemenea și butoanele “x” lângă conturile deja adăugate, butoane care permit ștergerea rapidă a acestor conturi.”

1 - update aplicatie Twitter 08 2013
2 - update aplicatie Twitter 08 2013
3 - update aplicatie Twitter 08 2013
Tot în acest update Twitter a mai adăugat și suport pentru liste. Utilizatorii pot să meargă la oricare dintre profilurile de utilizator configurate și pot afișa listele configurate de utilizatori.
4 - update aplicatie Twitter 08 2013
Mai mult, aplicația permite fixarea listelor și a profilurilor de utilizator pe Ecranul Start.
5 - update aplicatie Twitter 08 2013
Sincer mi se pare foarte utilă această caracteristică, pentru că folosesc Twitter pentru a afla noutățile din domeniile care mă interesează și am început să creez câteva liste pe conturile mele de Twitter.
6 - update aplicatie Twitter 08 2013
Aplicația oficială Twitter pentru Windows 8 este gratuită și se poate instala din Windows Store.

Back To Top
Search