Potrivit unui articol publicat ieri pe blogul Office, crearea și editarea de documente în modul de lucru Continuum folosind aplicațiile de pe telefoanele mobile cu Windows vor necesita un abonament Office 365.

După cum cei mai mulți dintre cititorii noștri au aflat deja, Continuum este una dintre cele mai interesante caracteristici Windows 10 Mobile. Cu ajutorul acesteia, telefoanele inteligente pot oferi o experiență similară cu aceea de pe PC, prin conectarea dispozitivelor la un ecran extern, un mouse și o tastatură.
Suntem foarte curioși și nerăbdători aici, la Windows fără limite să ajungem să testăm Continuum pe noile telefoane cu Windows 10 de la Microsoft, Lumia 950 sau Lumia 950 XL. Până atunci urmărim cu interes toate anunțurile legate de această tehnologie, cum este și cel de pe blogul Office. Referindu-se la Continuum în contextul aplicațiilor mobile Office, Microsoft spune:

Office Mobile + Continuum—Continuum este o caracteristică Windows 10 nouă care vă permite să vă utilizați telefonul ca pe un PC. Când conectați un ecran mai mare, o tastatură și un mouse, aplicațiile Office Mobile scalează ca să puteți lucra în documente Office așa cum ați face-o pe un PC*. În timp ce folosiți Office pe un ecran mai mare, puteți folosi separat telefonul și alte aplicații mobile pe ecranul acestuia pentru multitasking.

Ați observat asteriscul de mai sus ? El face trimitere la următorul text:

*Editarea în Word, Excel și PowerPoint folosind Continuum pentru telefoane va necesita un abonament Office 365, dar este disponibilă pentru testare fără Office 365 până la 31 martie 2016.

Este cunoscut că aplicațiile mobile Office sunt oferite gratuit și complet funcționale pe device-uri cu diagonala sub 10 inch, dar semnul de întrebare aici este cel privind utilizatorii care au aplicațiile mobile Office pe telefonul mobil, dar nu folosesc Continuum. Va fi necesar și în acest caz un abonament Office 365 ?

Back To Top
Search