Sit and wait

Lansarea este prevăzută în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la San Francisco, pentru care compania a distribuit astăzi invitații de presă.

Acum că ne-am dezumflat puțin, mai luăm o pauză. Până la urmă înțeleg ce a vrut să-mi spună Tudor Galoș așa. mai pe ocolite, în urmă cu câteva ore, pe când încercam să aflu dacă avem sau nu ocazia să descărcăm IE9 RC.Internet Explorer 9 RC build 9.0.8073.6003 a ”scăpat” neoficial pe câteva site-uri astăzi, înaintea presupusei lansări oficiale. Această versiune este una intermediară a Internet Explorer 9 RC, dar nu build-ul RC oficial.

Tot astăzi, 28 ianuarie 2011, versiunea 9.00.8073.6018 (WIN7_IE9_Partner.110121-2300) a fost dezvăluită public pe Internet, lăsând să se vadă proiectele Microsoft pentru o caracteristică funcțională ce va încerca să protejeze utilizatorul de aplicațiile web care se bazează pe detectare alocației acestuia.

Protectie anti tracking

Pe de altă parte, așa cum am mai anunțat, în versiunea Release Candidate vom vedea o altă funcționalitate Internet Explorer 9, filtrarea ActiveX. Aceasta va permite utilizatorului să decidă care controluri ActiveX pot rula și care nu.

Versiunea beta a Internet Explorer 9, lansată pe 15 septembrie 2010 are deja la activ peste 20 de milioane de descărcări.

Back To Top
Search