[box type=red]Acest articol se referă la versiunea BETA Windows 7 Service Pack 1. Pachetul a fost lansat oficial între timp, ceea ce face ca acest articol să mai fie prezent pe site doar pentru arhivă.[/box]

Microsoft a lansat versiunea beta a SP 1 pentru Windows 7 și Windows Serever 2008 R2, pachetul fiind disponibil pentru download pe Technet :

Descarcă aici Windows 7 SP1 beta

Service Pack 1 va fi disponibil ca și pînă acum pe cele două căi tradiționale, respectiv ca download separat și prin Windows Update, iar fișierul are 1,2 GB. Pachetul actualizează atît versiunile Windows 7 și Server 2008 R2 pe 32 cît și pe cele pe 64 de biți, și va expira pe 30 iunie. Asta înseamnă că dacă totuși vei instala SP1 beta, trebuie să îl dezinstalezi înainte de acea dată și să îl înlocuiești cu versiunea finală, pentru că odată instalat pe sistem, va face ca însuși sistemul de operare Windows să expire atunci.
Service Pack 1 beta va adăuga un watermark cu următorul text pe desktop : Windows 7 Evaluation copy. Build 7601.
Trebuie să vă reamintesc că Windows 7 Service Pack 1 nu va aduce nici un fel de modificare vizibilă pentru acest sistem de operare (nu sunt funcționalități noi, nici elemente noi în interfața grafică a sistemului de operare).
Mai multe detalii despre SP1 am publicat aici, acele informații sunt în continuare de actualitate, chiar și după lansarea oficială a Service Pack 1 final.
[EXPIRAT] – Dacă vrei ca SP1 să vină via Windows Update, poți descărca un program cre face modificările necesare de aici :

WUSignUpTool_x86 sau, după caz, WUSignUpTool_x64

Back To Top
Search