DESCARCĂ ACUM CLICK AICI !

Astăzi devine disponibil pachetul beta Windows Live Essentials, după cum a anunțat aici Piero Sierra, Group Program Manager, Windows Live Essentials.

Windows Live Essentials beta rulează doar sub Windows Vista sau Windows 7 și deocamdată sunt disponibile doar în engleză, franceză, japoneză, portugheză, chineză simplificată și spaniolă. Pachetul va fi disponibil pentru download de aici.

Această versiune de Essentials are două obiective : să conecteze PC-urile cu Windows 7 la serviciile din cloud pe care deja deținătorii de le utilizează și să simplifice lucrul cotidian pentru utilizatorul obișnuit.

Conectarea Windows 7 la cloud

Essentials au fost proiectate pentru a conecta experiența Windows cu serviciile web cu care utilizatorul de Windows este deja familiarizat – și nu este vorba doar deapre cele de la Microsoft. Versiunile beta ale aplicațiilor din suită (este vorba despre Windows Live Photo Galery, Movie maker, Mail, Writer și Messenger se conectează la servicii de partajare de imagini și clipuri cum ar fi SkyDrive, Flickr, YouTube, Facebook, SmugMug,la rețele sociale (Facebook, MySpace, Linkedin), la servicii webmail (Hotmail, Gmail, Yahoo! Mail), de blogging (Spaces, WordPress, Blogger), și de productivitate pe documente (Office Web Apps). Totodată, noul Windows Live Sync menține fișierelel sincronizate pe mai multe PC-uri și pe cloud. Mai mult, de acum îți poți accesa PC-ul prin remote web din noua interfață Sync.

Simplificarea activităților cotidiene și deschiderea de noi posibilități

Utilizatorii de PC își doresc să fie creativi și să afle ce mai fac cei dragi. Cu instrumente cum ar fi Retouch, Panoramic Stitch, sau Photo Fuse în Photo Gallery, Auto Movie în Movie Maker, ori Photo Mail în noul Windows Live Mail, experiențele lor vor fi și mai plăcute, iar partajarea unor momente deosebite cu cei dragi devine mai ușoară, iar rezultatele sunt limitate doar de imaginația fiecăruia.

Back To Top
Search