Pentru prima oară după mult timp, un toolbar de browser mă convinge să îl instalez și să îl folosesc. Doi factori au stat la baza acestei decizii. Ba chiar trei. Află despre ce este vorba în articol.

bing-goes-social

Primul lucru a fost integrarea Facebook și încă una foarte bună. Poți să-ți verifici contul Facebook direct din toolbar cu toate funcțiile importante (news feed, fotografii, prieteni, mesaje) sau poți da un Like de pe orice pagină, cu posibilitatea de a adăuga un comentariu:

Foarte bună integrare Facebook

bing-goes-social-5

Apoi a venit și integrarea căsuțelor de mail web de la Hotmail, Yahoo și GMail, direct în bară, ceea ce m-a încântat foarte mult :

Contul email Live

Contul email Gmail

La punctul trei trebuie să subliniez că noul toolbar Bing arată foarte bine comparativ cu majoritatea toolbar-urilor de pe Internet, chiar dacă nu îmi place că e un pic cam înalt (dar cine m-a pus să îmi iau monitoare widescreen ?). Plus că este și ușor de configurat :

Ușor de configurat

Despre ”Bing goes social”

Integrarea foarte bună a serviciilor Bing cu Facebook face ca ideea de căutare socială să pară tot mai interesantă. Poate că la început această combinație ”căutare + social networking” sună bizar, dar, cum toți suntem ahtiați după certitudini, atunci cînd luăm o decizie (fie și de a vizita un site), părerile prietenilor contează. Un lucru cool la Bing mai nou este că în lista de rezultate vor apărea aprecierile prietenilor/cunoștințelor de pe Facebook privind paginile pe care și aceștia le-au vizitat :

Prietenilor le place site-ul Windows fara limite

La rândul nostru, dacă dăm Like la articole / bloguri / site-uri interesante, vom fi folositori prietenilor care vor căuta cu Bing. În plus, putem partaja pe Facebook ceea ce ne place direct din pagina cu rezultatele căutărilor Bing.

Caracteristici care permit partajarea directă a rezultatelor căutării

Back To Top
Search