Așa anunță Mike Shackwitz, program manager Windows Live Hotmail Team, pe blogul Windows Live. Noile caracteristici ale Hotmail (printre care noul meniu Sweep, Office Web Apps, proaspăt integrate, atașamente de pînă la 10 GB de pe SkyDrive, posibilitatea de a crea și de a trimite galerii foto chiar din Hotmail) ar putea să apară și în inboxul tău chiar de azi.

Dacă te întrebi de ce noua funcționalitate nu este disponibilă imediat pentru toată lumea, acest lucru este din cauză că se va începe cu upgrade-ul pe un singur cluster de servere, restul intrînd treptat în schemă.

Chiar dacă unele elemente de noutate apar chiar de la început, altele, cum ar fi integrarea Office Web Apps sau posibilitatea de a trimite prin e-mail fișiere mari, de pînă la 10 GB stocate pe SkyDrive nu vor funcționa imediat, decît în anumite țări. De exemplu, integrarea Office cu Hotmail va fi disponibilă mai întîi în Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Irlanda, restul țărilor fiind actualizate progresiv pînă la sfîrșitul anului.

Back To Top
Search