Lumia650_1

Zvonurile anterioare despre acest terminal au fost confirmate: Microsoft a lansat Lumia 650, un telefon business cu Windows 10 Mobile.

Lumia-650-gallery1-jpg

Noul Lumia 650, un smartphone gandit pentru clientii business, are un design premium, cu rama metalica, ecran 720p cu diagonala 5”, camera foto de 8MP cu autofocus, 16 GB stocare, 1 GB RAM, conectivitate 4G LTE si o baterie detasabila de 2000 mAh.
Desi este dotat doar cu un procesor quad-core Snapdragon 212 la 1,3Ghz, ne asteptam ca telefonul sa functioneze foarte bine pentru browsing, email, documente office, muzica si jocuri casual. Pana la urma este un telefon care trebuie sa raspunda nevoilor exigente ale unui public care nu poate lucra fara Outlook si Office 365.
Din pacate, desi va fi promovat ca un telefon dedicat clientilor business, acesta nu suporta functia Continuum – esentiala pentru cei care vor sa lucreze on-the-go conectand telefonul la un monitor, tastatura si mouse.
Din primele imagini, va putem spune ca telefonul arata foarte bine si speram ca va fi cel putin la fel de popular in raport cu modelul lansat anul trecut, Microsoft Lumia 640. Mai jos aveti o scurta prezentare a telefonului realizata de Microsoft France.
https://www.youtube.com/watch?v=4PzczprnQ4Y
Noul Lumia 650 va fi disponibil in Romania pe la jumatatea lunii februarie, atat la Orange cat si la Vodafone. Ne asteptam ca pretul fara abonament sa fie intre 800 si 900 lei, in functie de magazin. La fel ca in cazul modelelor precedente, Lumia 650 va fi disponibil si in varianta dual-SIM.
Pentru fanii Windows 10, lansarea Lumia 650 este o dovada in plus ca Microsoft isi va continua planul pe termen lung, care implica dezvoltarea unui intreg ecosistem – de la traditionalul PC, la XBOX, IoT si Hololens.
Din acest moment suntem in linie dreapta pentru lansarea mult asteptatului Surface Phone. Sa speram ca vom avea mai multe informatii la conferinta Build 2016, care va avea loc la sfarsitul lunii martie. Noi vom fi aici sa va aducem ultimele noutati.
https://www.youtube.com/watch?v=15nAJorLmHY

Back To Top
Search