N-am mai trecut de mult prin Bucătăria wfl.ro, dar, cu ocazia sărbătorilor de iarnă țin foarte mult să urez tuturor prietenilor și cititorilor wfl.ro multă sănătate și bucurii alături de cei dragi.

Nu pot lăsa la o parte mulțumirile pe care le adresez soției mele Bianca, pentru eroismul de a suporta necondiționat un geek ”la casa omului”, ceea ce nu e deloc ușor. Mulțumiri și gânduri bune merg și spre restul familiei, care m-a susținut din răsputeri în tot ce am făcut.
Un gând special și mulțumiri din tot sufletul bunicului meu, care de curând a plecat în lumea celor drepți. Nu voi uita niciodată ce ai făcut pentru mine !

In memoriam - Mihai Stroia
In memoriam – Mihai Stroia
 
Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și fidelitatea manifestate și pe parcursul anului 2015 pentru site-ul și podcastul Windows Fără Limite.
Felicitare
Mulțumesc cu această ocazie pentru sprijinul acordat și pentru implicare Microsoft, Microsoft România, Microsoft EMEA, colegilor MVP, Visual Fan (Allview), GearBest.com, Leawo Software, tuturor participanților la programul Windows Insider, membrilor din comunitățile online, cititorilor și fanilor Windows și Windows Mobile (implicit și ai wfl.ro), ascultătorilor podcastului Windows Fără Limite și colaboratorilor.
Cu bune și cu rele, 2015 a fost un an remarcabil pentru site-ul nostru, unde numai în ultimele șase luni am primit peste 156 de mii de vizitatori unici și s-au afișat nu mai puțin de 314 mii de pagini, ceea ce este destul de bine pentru un site realizat în timpul liber și susținut din resurse proprii de o singură persoană, cu sprijinul primit de la Cristi și de la Mihail, pentru care le mulțumesc.
Iată mai jos zece dintre cele mai accesate articole din 2015:

Interesul pentru Windows 10 este foarte ridicat, ceea ce nu poate decât să mă bucure. De aceea sper să găsesc în continuare timpul și resursele necesare pentru a scrie și înregistra toate tutorialele, podcasturile și webcasturile pe care doresc să le realizez în 2016. Ideile sunt multe, dar aș fi interesat să îmi spuneți voi mai jos la comentarii ce ați vrea să găsiți pe wfl.ro: știri, ghiduri, podcasturi, webcasturi, review-uri sau tutoriale ?

Back To Top
Search