Mâine începe Build 2015, conferința Microsoft anuală pentru dezvoltatori. Keynote-ul din deschidere este așteptat cu foarte mare interes de multă lume, mai ales că vor vorbi executivi de top din Redmond, cum ar fi Satya Nadella sau Joe Belfiore.

Unde găsim agenda Build 2015 ?

De menționat că agenda completă a evenimentului nu este prezentă încă pe site-ul oficial, dar în aplicația Windows Phone puteți vedea deja parțial lista de sesiuni și numele speakerilor.
Microsoft a lansat câte o aplicație oficială pentru conferința de anul acesta pentru Windows Phone, iPhone și Android. Ca și funcționalitate, aplicațiile cuprind șase secțiuni principale: agenda mea (sesiuni și speakeri preferați de utilizator), creare agendă (locul unde alegeți ce vă interesează din lista completă de sesiuni și speakeri), expoziții (grupuri Microsoft și parteneri care expun produse), informații conferință (detalii utile), hărți și social & news (puteți să urmăriți și să participați la discuțiile social media despre eveniment).
Descărcare Build 2015 pentru Windows Phone
Descărcare Build 2015 pentru iPhone
Descărcare Build 2015 pentru Android

Unde urmărim stream-ul de la conferință ?

Build Live
Faceți click pe bannerul de mai sus pentru a viziona keynote-urile din deschiderea primelor două zile și sesiuni live de întrebări și răspunsuri (Q & A), miercuri și joi.
Același stream va fi disponibil și pe prima pagină a site-ului oficial : http://www.buildwindows.com/
Tot pe site-ul Channel 9 mai puteți vedea on demand, ca de obicei, toate sesiunile, la 24 de ore de la desfășurare.

Back To Top
Search