Hero144

Avem un nou build Windows 10 pe PC-urile înrolate în programul Windows Insider Fast Ring: 14295.

Pe acest build pentru PC nu sunt caracteristici noi, doar fixuri și noi probleme.

Probleme rezolvate

 • PC-urile nu mai îngheață la conectarea unui controller Xbox One sau Xbox 360 sau a altor controllere de gaming.
 • Microsoft Edge nu mai reîncarcă pagina dacă se activează majusculele (tasta Caps Lock) în timp ce tastați o parolă.
 • Autentificarea în aplicațiile Xbox și în jocurile Xbox Live funcționează
 • S-a rezolvat problema cu bug-ul driverelor care îpiedicau instalarea și funcționarea Kaspersky Antivirus, Internet Security și a suitei Total Security pe build-urile din Development Branch.

14295 - PC - post - upgrade

Probleme cunoscute

 • Aplicațiile pentru accesibilitate gen Narrator nu pot citi cu voce tare de pe ecran opțiunile de meniu din Feedback Hub, textul selectat în Feedback Hub, Cortana și în alte aplicații.
 • Dacă folosiți Hyper-V pe un PC cu acest build și aveți un switch virtual configurat pentru adaptorul de rețea, este posibil să vedeți un indicator de eroare (x roșu) pentru adaptorul de rețea din bara de sarcini. Statusul de eroare este un fals pozitiv, conexiunea ar trebui să funcționeze.
 • Pe unele PC-uri cu chip-uri TPM (Trusted Platform Module), cum ar fi Zenbook UX31, este posibil să fie probleme cu sunetul și sacadări la mișcarea cursorului folosind trackpad-ul din cauza procesului tpm-maintenance care rulează continuu în fundal în loc de a rula o singură dată la boot cum ar trebui. Ca soluție temporară, puteți dezactiva sarcina tpm-maintenance din Task Scheduler (sub \microsoft\windows\tpm).
 • PC-urile care folosesc Windows Hello sau autentificare cu PIN vor rula serviciul Microsoft Passport. La lansarea acestuia, în acest build este o problemă cu subsistemul Bluetooth, care va scana continuu după device-uri. Aceasta crește consumul de baterie, probleme pe partea audio, probleme de viteză de reacție pentru tastaturi și mouși Bluetooth, scăderea vitezei de transfer Wi-Fi și Bluetooth din cauza adaptoarelor combo Wi-Fi – Bluetooth.
 • Ca o soluție temporară, puteți dezactiva serviciul Microsoft Passport (NgcSvc) prin deschiderea unei ferestre-linie de comandă cu drepturi elevate în care să executați comanda de mai jos, urmată de repornirea PC-ului:
reg add HKLM\System\CurrentControlSet\Services\NgcSvc /v Start /t REG_DWORD /d 0x4 /f

Aceasta va opri Windows Hello și utentificarea cu PIN. Dacă dezactivați acum acest serviciu, în următorul build el va fi reactivat.

 • După upgrade-ul la acest build de la 14291, încercările de conectare la un receptor Miracast vor eșua. Ca soluție temporară este să accesați următoarea cheie din Windows Registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters

Selectați valoarea StandaloneDhcpAddress și schimbați-i valoarea din 192.168.173.1 în 192.168.137.1 (tipul valorii este REG_SZ). Apoi încercați reconectarea la un receptor Miracast.

 • Mai sunt unele sesizări despre aplicații cum ar fi QQ care crapă. Microsoft caută soluții, dar acest bug afectează și aplicații mai vechi cum ar fi Windows Live Mail sau Expression Encoder 4.
Back To Top
Search