Windows-10-Mobile-Update

Cum era probabil de așteptat, un build nou pe PC vine acum și pe telefoanele cu Windows 10 Mobile din Fast Ring: 14295.

Din păcate nici pe telefon nu avem de această dată caracteristici noi ci, la fel ca pe PC, unele remedii, dar și probleme noi.

Deocamdată nu se instalează pe Lumia 635

Update-ul este disponibil pe telefoanele acceptate în Windows 10 Mobile Insider Preview, mai puțin pentru Lumia 635, care va fi adăugat de Microsoft ulterior (nu s-au dat motivele).

Probleme rezolvate

Copii de siguranță și restaurare. Microsoft a rezolvat problemele care făceau restaurările să eșueze după resetarea telefonului.
Limbi și tastaturi. Microsoft a rezolvat o problemă care făcea ca limbile instalate să nu poată fi descărcate. (Este încă o problemă cu un dialog de confirmare a repornirii care nu este afișat, așa că va trebui să restartați manual telefonul pentru ca acele modificări să fie implementate.)

Probleme cunoscute

Probleme de sincronizare cu brățara Band. Microsoft Band 1 și 2 au probleme de sincronizare cu acest build. Pentru rezolvare, resetați telefonul și să reîmperecheați brățara Band.
Miracast. După upgrade-ul la acest build de la unul anterior, conexiunile Miracast vor eșua, ca și pe build-ul echivalent de pe PC. Din păcate pe Windows 10 Mobile nu există remedii.
Aplicația Gadgets. Această aplicație nu va detecta Microsoft Display Dock, deci nu veți putea actualiza firmware-ul Display Dock. Dacă Display Dock a fost actualizat deja la versiunea 4, totul e OK. Oricum Display Dock poate fi folosit fără probleme cu acest build, chiar fără firmware actualizat.

Back To Top
Search