Hero144

Microsoft a lansat în această seară un nou build (14267) pentru insiderii din Fast Ring, disponibil acum prin Windows Update.

Ce caracteristici noi au fost introduse ?

În acest build, Microsoft face mai simplă căutarea de muzică prin Cortana.
cortana-music-searrchPC
Dacă veți deschide interfața Cortana și veți face click pe notele muzicale din dreapta sus, Cortana va asculta și va identifica piesa muzicală care se aude în apropierea microfonului sistemului.
edge-favorites-bar2-1024x572
În Microsoft Edge acum se poate opta prin click dreapta ca browserul să arate doar miniatura (faviconul) unui site și pentru crearea unui nou folder pe bara de preferințe.
Tot Edge poate fi setat acum să curețe informațiile de navigare la închidere, iar utilizatorul poate specifica ce anume se șterge.
Dialogul Microsoft Edge pentru descărcarea fișierelor permite acum selectarea locației unde doriți salvarea acestora.
În aplicația Messaging puteți adăuga fotografii în mesajele Skype sau puteți deschide aplicația Camera pentru a face o fotografie pe loc.

Ce probleme sunt rezolvate în acest build ?

  • Funcția de resetare a sistemului de operare Reset This PC din Settings > Update & Security > Recovery ar trebui să funcționeze corect.
  • Eroarea WSClient.dll nu mai apare după intrarea în contul de utilizator.
  • Camera frontală ar trebui să fie utilizabilă din nou pe PC-urile cu camere Intel RealSense, și Windows Hello ar trebui să funcționeze din nou.
  • S-a rezolvat o prbolemă care făcea ca spațiul disponibil pe discul unde este instalat Windows să fie raportat incorect în Settings > System > Storage.

Ce probleme cunoscute există în acest build ?

Există o singură problemă care îi va afecta pe toți cei care folosesc Hyper-V și care fac upgrade la acest build. Iată ce e de făcut pentru remediere:

  • Trebuie să ștergeți toate adaptoarele virtuale de rețea conectate la un switch virtual, șters și re-creat switch-ul, apoi reconectate toate adaptoarele virtuale de rețea la acesta.
  • Comanda netcfg -d lansată în Command Prompt ca Administrator va șterge toate setările switch-ului virtual, ceea ce vă permite să faceți reconfigurările de la punctul de mai sus mai repede.

Nu uitați să dați feedback !

Ca de obicei, feedback-ul vostru este binevenit fie în aplicația de feedback de pe sistem, fie pe forum, folosind butonul roșu din partea de jos a acestei pagini.

Back To Top
Search