Proaspăt întors de la MWC, Gabe Aul își căuta butonul roșu în această seară. Până la urmă l-a găsit și l-a apăsat de două ori: odată pentru PC și odată pentru telefoane.


Cam așa a început povestea de azi. Noul build rezolvă problemele din cel precedent, publicat vineri. Microsoft spune că este practic același build de vineri, dar cu o caracteristică nouă și cu reintroducerea uneia mai vechi.

Probleme rezolvate în 14267.1004

  • Nerecunoașterea Lumia 550 pe USB și nefuncționarea încărcării prin USB au fost rezolvate. Posesorii de telefoane Lumia 550 au aici câteva modalități pentru a-și readuce la normal (engleză).
  • Neafișarea notificărilor Visual Voicemail a fost rezolvată.
  • S-a introdus funcționalitatea Visual Voicemail pentru terminalele dual-SIM cum ar fi Lumia 950 XL dual-SIM. Caracteristica era prezentă încă de vineri, dar bug-ul de mai sus cu notificările împiedica funcționarea corectă a acesteia. Acum ar trebui să funcționeze.
  • Aplicația People reprimește caracteristica istoric. Prin aceasta, pentru un anumit contact cu care comunicați, puteți vedea o listă de interacțiuni grupate pe perioade de timp. Momentan, mesajele Skype nu apar în istoric, dar se lucrează la activarea lor într-un update viitor. De asemenea se urmărește un bug care face ca deschiderea unui email din lista istoric să nu deschidă mesajul corect, ci un altul.

Picture 6
Mai sunt câteva probleme cunoscute:

  • Dacă ați avut dala aplicației Windows Feedback fixată pe Start, după upgrade-ul de la 10586.107 ea nu mai este fixată pe ecran, trebuie să o readuceți acolo dacă vreți.
  • Sunt în continuare probleme raportate de insideri potrivit cărora conectarea la display-uri wireless nu funcționează în anumite scenarii. Problema este investigată.
  • La utilizarea Continuum pe Lumia 950 XL – experiența trackpad nu funcționează corect. (pot confirma și detalia: dacă folosești ecranul telefonului ca trackpad nu vei putea deplasa cursorul unde vrei decât cu manevre suplimentare)

Și acest build este disponibil doar pentru telefoanele noi, care vin direct cu Windows 10 Mobile, cum ar fi Lumia 950, 950 XL, 650, 550 sau Xiaomi Mi4. De astăzi, această listă va cuprinde și ALCATEL ONETOUCH Fierce XL.
Dacă înțeleg eu bine, Gabe Aul zice că telefoanele Lumia mai vechi vor începe să primească build-uri Windows 10 Mobile Redstone după ce va începe distribuția build-ului „final” (de prducție) Windows 10 pentru telefoanele compatibile aflate acum pe Windows Phone 8.1. Aștept comentariile voastre despre această temă pe forum, folosiți acum butonul roșu de mai jos pentru a-mi spune părerea voastră:

As a reminder, we are initially making new mobile builds from our Development Branch available only to devices that shipped with Windows 10 Mobile … We plan to expand to other devices once we start releasing Windows 10 Mobile to other devices. 

Cei care vor să afle mai multe despre inelele și ramurile Windows 10 Mobile pot citi acest material din Insider Hub.

Back To Top
Search