Windows 81. Touch Screen: Deja avem caracteristici în acest sens și în Windows 7, urmează ca ele să fie îmbunătățite, de exemplu la capitolul multi-touch.

2. Suport pentru elemente biometrice : Așteptăm suport pentru autentificare biometrică (recunoaștere facială, a amprentei sau a ochilor).

3. Bootare mai rapidă: Dacă la Vista bootarea durează vreo 40 de secunde, la Windows 7 este în medie de 25-30 de secunde, eu unul m-aș aștepta la un timp de boot pe la 15-20 de secunde maxim pentru Windows 8.

4. Un App Store: App Store de la Apple este un mare succes, ca și Marketul pentru Android. Așa că nu ar trebui să ne surprindă dacă Windows 8 va avea la rândul său un App Store, numit eventual “Windows Store.” Aceasta însă este doar o supoziție, pentru că nimeni nu își imaginează încă cum va putea Microsoft gestiona oceanul de aplicații Windows.

Management superior al identității  – Roaming Identity este conceptul potrivit căruia dacă te autentifici cu aceleași date în contul Windows Live, ar trebui ca pe orice dispozitiv să ai automat transferate preferințele și informațiile personale. Identitatea evoluează de la a fi dependentă de PC la a-l urma oriunde pe utilizator.


Personal, deocamdată mi-aș dori mai multă flexibilitate la configurarea interfeței (UI), timp de boot mai scurt, și integrarea completă cu serviciile Windows Live. Voi reveni pe măsură ce-mi identific alte așteptări de la Windows 8 pentru a completa lista.


Tu ce ai vrea să vezi în Windows 8 ?

Back To Top
Search