1.-Windows-Spotlight

Din acest articol aflați ce este și ce face Windows Spotlight, o nouă caracteristică introdusă odată cu Windows 10, precum și modul de activare / dezactivare al acesteia.

Introdusă inițial doar în Windows 10 Home, Windows Spotlight este caracteristică pentru PC oarecum similară cu aceea care pune imaginea zilei de pe Bing pe ecranul de blocare al telefoanelor cu Windows.
Începând cu Windows 10 versiunea 1511, Windows Spotlight este disponibilă și pe Windows 10 Pro.
Spre deosebire de aceasta, imaginile pentru Windows Spotlight, deși sunt tot de pe pagina Bing, nu au logo-ul motorului de căutare pe ele.
O altă deosebire față de Windows Phone este aceea că Windows Spotlight are un buton care permite oferirea de feedback cu privire la imaginile selectate. Pe baza acestui feedback, utilizatorul va vedea în timp doar imagini selectate automat în funcție de preferințele sale:
3. Windows Spotlight
De notat că uneori, așa cum se întâmplă pe pagina web Bing uneori, utilizatorii găsesc și anumite secțiuni ale imaginii de pe ecranul de blocare (lockscreen) care, la atingere sau la trecerea cu mouse-ul peste afișează diverse informații (tooltip).
4. Windows Spotlight
Pentru activarea Windows Spotlight urmați acești pași:
1. Deschideți aplicația Settings
2. Accesați Personalization Background, Lock Screen, colors și accesați Lock screen pe stânga:
Activare Windows Spotlight din Settings
3. Sub Background, apăsați pe selector (simbolul V) și alegeți Windows spotlight
4. Pentru dezactivare, la pasul 3. alegeți o altă opțiune (Picture sau Slideshow)

Back To Top
Search