WP_20160218_09_38_37_Rich_LI

Pe 19 februarie 2016, Microsoft a lansat build-ul 14267 pentru Windows 10 Mobile, la numai o zi după build-ul cu același număr pentru PC, pentru insiderii din Fast Ring.

Acesta este primul build Redstone pentru Windows 10 Mobile, și este disponibil doar pentru Lumia 550, 950 și 950 XL. Gabe Aul scrie:

Acesta este primul nostru build de test pentru Windows 10 Mobile din ramura dezvoltare (Development Branch). Inițial vom lansa aceste build-uri din Development Branch doar pentru telefoanele lansate cu Windows 10 Mobile. În prezent lista include Lumia 950, 950 XL, 550 și Xiaomi Mi4. Planificăm să extindem baza de dispozitive pe măsură ce lansăm Windows 10 Mobile pentru alte telefoane.

Ce e nou în Windows 10 Mobile Insider Preview build 14267 ?

  • Acces rapid la recunoașterea piesei muzicale prin Cortana – Cortana are acum o miniatură în dreapta sus. Apăsați pe ea și Cortana va încerca să identifice piesa muzicală din ambient.
  • Suport îmbunătățit pentru WordFlow în bara de adrese Edge – acum puteți folosi din nou WordFlow în bara de adrese din Edge.
  • Acces mai ușor la tab-urile InPrivate din Edge – butonul InPrivate Tab este acum mai la îndemână, chiar lângă butonul pentru tab nou
  • Dialog îmbunătățit pentru descărcări în Edge – Edge afișează un dialog înainte de a porni o descărcare, permițând anularea acesteia.
  • Alte probleme rezolvate – WordFlow recunoștea cuvintele aleatoriu, bara de navigare a telefonului nu se putea ascunde în aplicațiile WP8.1, videoclipurile înregistrate pe SDCard aveau cadre pierdute (dropped), aplicațiile se lansează mai repede, iar anumite crash-uri care făceau ca telefonul să repornească au fost rezolvate și ele. S-a umblat și la animațiile pentru dalele dinamice și la algoritmii de împrospătare a informațiilor de pe acestea.

Ce probleme sunt în acest build ?

Momentan poate cea mai serioasă problemă este că pentru unii utilizatori Lumia 550 nu mai funcționează încărcarea prin USB. Problema anunțată inițial de Microsoft a fost aceea a interfeței pentru mesagerie vocală și a notificărilor, care nu funcționează. Mesajele vocale pot fi verificate prin apel la numărul oferit de operator pentru acest serviciu.

Back To Top
Search