Cine urmărește Microsoft și este un entuziast Windows de orice calibru (Phone, RT, Desktop, Server, XBOX, etc.) nu se poate să nu fi auzit zilele acestea termenul Threshold. Dar ce înseamnă el de fapt ?
Nu avem prea multe date oficiale, ci doar informații din surse credibile citate de oameni credibili. Mă refer la Mary Jo Foley și la Paul Thurrott, care, fiecare la rândul său, citează surse din interiorul Microsoft.
La fel ca în cazul Blue, Microsoft plănuiește un nou val de update-uri Windows, pentru toată gama de produse Windows. Compania intenționează să lanseze în primăvara anului 2015 update-urile ”Threshold” pe toate cele trei platforme, adică pe Windows, Windows Phone și XBox One
După cum probabil cunoașteți, Windows 8.x, XBox One OS și Windows Phone au în comun kernelul NT. Microsoft încearcă să ajungă la punctul în care vom avea și un singur store pentru toate platformele Windows. Acest lucru se face prin unificarea treptată a API-urilor și a instrumentelor de dezvoltare.
Compania intenționează să lanseze  în primăvara anului 2015 update-urile Threshold pe toate cele trei platforme, adică pe Windows, Windows Phone și XBox One.

Compania intenționează să lanseze în primăvara anului 2015 update-urile ”Threshold” pe toate cele trei platforme, adică pe Windows, Windows Phone și XBox One.
Mary Jo Foley mai scrie că un update pentru Windows 8.1 va sosi la începutul lui 2014 sau în trimestrul al doilea al anului viitor, fiind deocamdată numit neoficial Update 1, care va coincide și cu lansarea Windows Phone 8.1. Acesta din urmă vine sub numele de cod Blue și se pare că vrea să alinieze Windows Phone cumva – deși nu e în întregime clar cum – cu restul ecosistemului în această etapă intermediară.
Back To Top
Search