EOSO versiune nesuportată de Windows nu va mai primi actualizări software prin Windows Update.  Actualizările includ și patch-urile de securitate, care sunt cele mai importante pentru sistemul de operare. Totodată, cele mai noi updates aduc spor de performanță și stabilitate, prin drivere noi și prin diferite modernizări. Instalarea celor mai noi pachete service este o bună practică pe care vă recomand să o adoptați pentru a evita probleme inutile cu sistemul de operare. Pe acest site Microsoft veți afla întotdeauna care este cel mai nou Service Pack pentru versiunea voastră de Windows.

Date support end pentru diferite versiuni Windows

Suportul pentru Windows Vista Service Pack 1 (SP1) s-a încheiat la 12 iulie 2011. Pentru a beneficia în continuare de asistență Microsoft, instalați Windows Vista Service Pack 2 (SP2).

  • Suportul pentru Windows Vista fără Service Pack (Vista RTM) s-a încheiat pe 13 aprilie 2010. Pentru a beneficia în continuare de asistență Microsoft, instalați Windows Vista Service Pack 2 (SP2).
  • Suportul pentru Windows XP SP2 s-a încheiat pe 13 iulie 2010. Pentru a beneficia în continuare de asistență Microsoft, instalați Windows XP Service Pack 3 (SP3).
  • Important ! Pentru Windows XP pe 64 de biți nu există Service Pack 3.  Dacă rulați Windows XP pe 64 de biți cu SP2, suportul continuă până la 8 aprilie 2014.

Chiar dacă aveți o versiune nesuportată de Windows, aceasta va rula normal în continuare, dar în timp problemele de securitate și de stabilitate se vor înmulți, iar performanța se va degrada.

Back To Top
Search