Windows Live Messenger IconM-am săturat să tot fiu cocalar informatic și să am Yahoo Messenger doar pentru că doar așa pot vorbi cu Ion sau cu Gheorghe. Vreau un messenger la care să nu îmi fie scîrbă să mă uit și ai cărui utilizatori să nu fie amăgiți degeaba, așa cum a fost în cazul Yahoo Messenger pentru Vista, proiect abandonat brusc de Yahoo, în ciuda protestelor de pe blogul produsului.

De aceea am decis să trec definitiv pe Windows Live Messenger. Unii prieteni știu că am mai avut o tentativă, odată cu Wave 3, dar nu a fost să fie. Acum însă nu îi mai iert .

De la Microsoft citire … via Paul Thurrott :

  • În toată lumea doar Live Messenger are singur 9% din totalul timpului petrecut pe Internet de utilizatori, față de Facebook, care ia doar 7,4 la sută. (Sursă : comScore WW Februarie 2010)
  • 60 la sută dintre utilizatorii de PC partajează fotografii săptămînal și 25% dintre ei editează și partajează clipuri video.
  • 50 la sută dintre fotografii și 80 la sută dintre clipurile făcute nu sunt partajate pentru că  utilizatorii consideră că e prea greu. Oamenii vor programe avansate pentru editarea și crearea pozelor și a clipurilor și mai multe opțiuni de partajare. Oricum, doar o mică parte dintre aceștia vor învăța să folosească un pogram complicat pentru aceasta.
  • Windows Live Messenger este cel mai popular serviciu de mesagerie instantă din lume, cu peste 330 de milioane de conturi active în lume.
  • În întreaga lume sunt peste 500 de milioane de ID-uril Live active.
Back To Top
Search