Zilele trecute anunţam apariţia unei noi pagini dedicată produsului Office 365, şi anume Office 365 Tube.
Ei bine, iată că pentru început, echipa din spatele acestui proiect a demarat un prim concurs pentru parteneri.
Din păcate, conform regulamentului, la concurs pot participa doar partenerii Microsoft.
Totuşi, pentru celelalte persoane există un alt câştig. Acel câştig constă în faptul că au acces la materiale video, materiale ce conţin diverse instrucţiuni despre cum se poate lucra cu Office 365, totul gratuit.

[stextbox id=”info” bgcolor=”ffffcc”]Office 365 Tube explica vizual, in termeni simpli, toate functiile din Office 365 in trei mari categorii de filme: Despre Office 365, Studii de caz, Tutoriale. Vrei sa-ti promovezi compania si in acelasi timp sa contribui la cresterea continutului portalului?

Te invitam sa adaugi si un continut propriu la acest portal care sa explice clientilor cum pot descoperi si configura diverse functionalitati din Office 365. In plus, obtine cele mai multe vizionari pentru filmul tau pana la 15 mai 2012 si Microsoft iti ofera una dintre cele trei excursii la Dublin, in luna iunie, unde vei vizita cel mai modern Data Center Microsoft din Europa, casa Office 365 (regulament disponibil aici).[/stextbox]

În ce constă acest concurs ?
Participanţii vor crea materiale video (pentru mai multe detalii, consultaţi regulamentul), care după o verificare a echipei, vor fi încărcate pe pagina de Youtube.

Cine câştigă ?
Primele 3 materiale video, cu cele mai multe vizionări vor câştiga marele premiu.

Concursul a început pe 15 februarie 2012 şi se încheie pe 15 mai 2012.

Regulamentul Oficial | Regulament
Pagina Oficială | Office 365 Tube
Pagina de Youtube | Office365Ro

Back To Top
Search