Mere Rosii Craciun

Finalul de an 2019 a venit cu vești bune: noul blog și podcast TechTime sunt aici!

Pentru că am reușit să obțin și eu un concediu adevărat după mai bine de 5 ani, fiind și perioada Sărbătorilor de iarnă, am decis să fac o pauză.

O pauză de la postări dar nu și de la site. O pauză pe care am decis să o aloc pentru crearea un plan editorial al site-ului și a unor proceduri pentru episoadele de podcast. Astfel, pentru a vă face o idee despre ce s-a întâmplat între timp, o să vă împărtășesc câteva dintre planurile mele pentru site.

De exemplu, din ianuarie mi-am propus să publicpe cât posibilcâte un articol pe zi, de luni până vineri, în fiecare zi pe o zonă de interes, după categoriile blogului.

Imagine de @Mehaniq via Twenty20

Totodată, am decis să renunț la postarea zilnică a articolelor cu știri, în favoarea unui rezumat săptămânal publicat duminică dimineața. Postarea zilnică presupune mult timp pentru selectarea știrilor, pregătirea și publicarea lor, timp care nu s-a justificat din păcate din cauza traficului redus pe care l-am văzut pentru acestea.

Episoadele de podcast vor fi postate sâmbătă la prânz și vor consta din comentarii scurte la cele mai interesante 3 subiecte din știrile săptămânii respective, urmate de un interviu tech cu un invitat sau de un dialog cu cohost-ul meu, Răzvan Burz, pe diferite teme legate de zone tech și de subiectele adiacente.

În plus, pe lângă tutoriale și articole tip note de lucru, voi continua postarea de articole despre productivitate și organizare a spațiului de lucru de acasă, despre neajunsurile principalelor ecosisteme pentru consumeri și despre alte subiecte interesante pe care le voi organiza în serii de articole dar nu le voi dezvălui aici.

Sper ca aceste modificări prin care încerc să cresc calitatea contribuțiilor online personale să fie folositoare unui număr din ce în ce mai mare de cititori și ascultători începând cu anul 2020.

La final vă rog să îmi permiteți să vă urez tuturor un Crăciun Fericit și să vă spun La Mulți Ani pentru 2020!

Back To Top
Search