Utilizatorii aplicației Metro Skype sunt autentificați automat pe Skype cu contul Microsoft folosit și pentru autentificarea pe device. Ce e de făcut dacă dorim să avem și contul Skype în aplicația Metro ?

Mai exact, poate am avut pe Skype un abonament și avem și o listă de persoane de contact, pe care vrem să le folosim și pe device-urile unde ne autentificăm automat pe Skype cu contul Microsoft. Soluția constă în unificarea conturilor Skype și Microsoft. Pentru aceasta avem nevoie de un PC cu un sistem de operare desktop, unde putem instala aplicația Skype pentru desktop.

Dacă folosiți deja unul dintre aceste servicii Outlook.com, Hotmail, SkyDrive, Windows Phone sau Xbox LIVE, aveți deja un cont Microsoft.

Acum puteți să vă autentificați pe Skype folosind contul personal Microsoft și le puteți combina.

Pentru a combina contul Skype cu contul Microsoft:

 1. Pornim Skype pe Desktop.
 2. Dacă se autentifică automat, facem log off din Skype. Apoi alegem Microsoft account.

1 - Merge Skype-Microsoft Accounts

Tastăm adresa de mail și parola asociate contului nostru Microsoft. Bifăm Sign me in when Skype starts dacă vrem ca la pornire Skype să intre direct în acel cont. Dacă vrem ca Skype să se autentifice automat la fiecare pornire folosind contul Microsoft, apăsăm pe Sign in.

2 - Merge Skype-Microsoft Accounts

Acum putem continua cu unificarea conturilor.

Facem click pe I have a Skype account pentru a ne autentifica folosind numele de utilizator și parola asociate contului Skype.

3 - Merge Skype-Microsoft Accounts

Tastăm numele de utlizator și parola contului Skype și apăsăm pe Sign in.

4 - Merge Skype-Microsoft Accounts

  1. Conturile Microsoft și Skype sunt afișate pe același ecran și ni se sugerează unificarea lor. Dăm click pe Continue

  5 - Merge Skype-Microsoft Accounts

  După acest ultim pas suntem autentificați în contul nostru Skype cu contul Microsoft, iar conturile sunt unificate.

  De acum autentificarea automată în contul nostru Skype se va face prin contul Microsoft, ceea ce rezolvă și problemele utilizatorilor versiunii Metro.

  Cei care dețin mai multe conturi de Skype și doresc schmbarea contului Skype asociat unui cont Microsoft pot separa conturile pentru a asocia ulterior contul Skype dorit cu contul Microsoft. Despre aceasta vom discuta însă într-un tutorial separat.

  Sursa

  Back To Top
  Search