Windows Phone Recovery Tool

Recent am actualizat un articol mai vechi în care arătam cum se poate reveni la Windows Phone 8.1 de la Windows 10 Mobile Insider Preview, lucru care poate fi util în unele împrejurări.

Cu acest prilej am realizat mai multe capturi de ecran cu partea de configurare a acestui program, care ne oferă posibilități de personalizare, de configurare a accesului Internet și de curățare a spațiului folosit de pachetele de reinstalare descărcate cu ocazia reinstalării WP 8.1 pe telefoane.

Cum se accesează setările Windows Phone Recovery Tool ?

După lansare, dacă nu am făcut-o deja, Windows Phone Recovery Tool ne invită să conectăm telefonul. Am marcat cu (1) cele trei puncte care ne oferă accesul la opțiunile de configurare din aplicație.
După lansare, dacă nu am făcut-o deja, Windows Phone Recovery Tool ne invită să conectăm telefonul. Am marcat cu (1) cele trei puncte care ne oferă accesul la opțiunile de configurare din aplicație.
Apăsăm pe cele trei puncte și vom vedea bara aplicației, care are în stânga un buton care ne duce direct la setări. Vă prezint secțiunile în ordinea lor din meniu:

Preferințe de aspect și limbă

Windows Phone Recovery Tool - preferințe aspect și limbă
Windows Phone Recovery Tool – preferințe aspect și limbă
Aici puteți schimba culoarea accentului (1), alege tema deschisă sau închisă (2) și limba interfeței (3), iar butonul (4) readuce aplicația la setările de la instalarea inițială.

Preferințe de conectare

Windows Phone Recovery Tool - preferințe rețea
Windows Phone Recovery Tool – preferințe rețea
Aici puteți activa (1) și configura  un server proxy, după caz.

Preferințe jurnal aplicație

În anumite împrejurări poate fi necesară examinarea jurnalului aplicației, iar secțiunea Depanare ne oferă posibilitatea de a activa (1) un asemenea jurnal și de a-l exporta (2).

Windows Phone Recovery Tool - preferințe depanare
Windows Phone Recovery Tool – preferințe depanare

Configurare cale salvare pachete de instalare descărcate

Programul permite folosirea unei căi personalizate pentru salvarea pachetelor de instalare, lucru care poate fi de folos uneori, mai ales pe device-uri portabile care au un card extern, de exemplu. Astfel, putem activa opțiunea (1) și apoi stabili unde să se salveze aceste pachete (2).

Windows Phone Recovery Tool - preferințe locație stocare pachete descărcate
Windows Phone Recovery Tool – preferințe locație stocare pachete descărcate

Gestionare spațiu ocupat de jurnale, rapoarte și de pachete

Întotdeauna opțiunile de gestionare a spațiului sunt binevenite, iar Windows Phone Recovery Tool ne oferăaceastă posibilitate. Astfel, putem curăța fișierele jurnal (1), rapoartele aplicației (2) sau chiar pachetele descărcate (3).

Windows Phone Recovery Tool - preferințe locație stocare pachete descărcateWindows Phone Recovery Tool - gestionare spațiu ocupat de jurnalul aplicației, rapoarte și pachete
Windows Phone Recovery Tool – preferințe locație stocare pachete descărcateWindows Phone Recovery Tool – gestionare spațiu ocupat de jurnalul aplicației, rapoarte și pachete
Așa cum sunt sigur că ați remarcat, ni se permite și curățarea tutoror datelor aferente Windows Phone Software Recovery Tool (4). Desigur, ni se cere confirmarea de fiecare dată.
Windows Phone Recovery Tool - preferințe locație stocare pachete descărcateWindows Phone Recovery Tool - confirmare înainte de recuperare spațiu ocupat de jurnalul aplicației, rapoarte și pachete
Windows Phone Recovery Tool – preferințe locație stocare pachete descărcateWindows Phone Recovery Tool – confirmare înainte de recuperare spațiu ocupat de jurnalul aplicației, rapoarte și pachete
Celor interesați de resoftarea telefonului personal folosind acest instrument le recomand acest articol:

Back To Top
Search