Meniu Chrome Toolbox

Dacă ai ales Google Chrome ca browser (și știu că e un trend ascendent), multe lucruri legate de utilizare sunt comune cu alte browsere, cum ar fi unele comenzi rapide de la tastatură, de exemplu. Cu toate acestea, elementele specifice browserului Google Chrome descurajează unii utilizatori în adoptarea acestui browser stabil și rapid. Acestea pot fi modificate, însă

Dacă vrei să faci Google Chrome un browser mai prietenos, p0ți instala Chrome Toolbox, un add-on de la Google, care aduce o serie de elemente configurabile și chiar unele funcționalități noi. Aș aminti aici în mod deosebit câteva tweakuri privind taburile (preferatul meu este dublu click pe tab pentru închiderea acestuia), sau închiderea sonorului pentru toate taburile cu o singură comandă (cine lucrează la radio știe că browserele nu trebuie să facă zgomot pe emisie 🙂 ).

Mai există și un toolbar care apare peste imaginile din pagini, care permite mărirea acestora, afișarea separată a imaginii originale (cool!) sau alegerea unei imagini ca Wallpaper pe desktop. Plus, (surpriză !) avem și un toolbar pentru videoclipuri. 

Back To Top
Search