Favorite

Sunt sigur că browserul Microsoft Edge a fost printre primele lucruri pe le-ați remarcat după upgrade-ul la Windows 10, iar wfl.ro vă spune cum puteți să vă transferați site-urile favorite în acesta, pregătindu-l astfel pentru utilizarea zilnică.

Ce s-a întâmplat cu Internet Explorer ?

Internet Explorer este în continuare disponibil pe PC-urile pentru acasă, dar el este păstrat în Windows mai ales pentru zonele Business și Enterprise, unde unele componentele sale asigură funcționarea corectă a programelor mai vechi. Pe asemenea sisteme, Internet Explorer vine ca browser implicit.

Ce să folosesc pe PC-ul meu, Microsoft Edge sau Internet Explorer ?

Odată cu Windows 10, Microsoft promovează Microsoft Edge ca navigator implicit pentru utilizatorii de acasă și din organizațiile mici.
Același lucru ți-l recomandăm și noi, cei de la wfl.ro. Deși nu facem un review Microsoft Edge chiar acum, putem spune foarte pe scurt că acest browser s-a dovedit rapid și simplu de folosit și că noi apelăm la el frecvent, cu toată încrederea.
Sunt și unele mici probleme, dar ele nu te vor împiedica deloc să ai o experiență web agreabilă.
Așteptăm cu mare interes, ca și tine, posibilitatea de a instala extensii și ar fi grozav dacă am vedea cele mai bune extensii Chrome sau Firefox portate și în Edge. Cu toate acestea, vei vedea că avem câteva trucuri simple care o să te facă să te simți în Edge ca … acasă.

Cum import favoritele din browserul anterior ?

Vom presupune în acest tutorial că înainte de upgrade-ul la Windows 10 ați folosit Google Chrome pentru navigarea pe Internet și vom trece la treabă pentru a importa favoritele din acesta în Microsoft Edge. Este cât se poate de simplu și durează doar un minut. Puteți proceda la fel cu importul din Internet Explorer.
Urmăriți animația sau pașii detaliați mai jos. Succes !
Importa favorite Edge

Import pas cu pas

1. Deschideți Microsoft Edge și apăsați pe butonul Hub din dreapta-sus (1) pentru a accesa meniul Preferințe și apăsați pe Importați preferințele (2):

2. Selectați browserul de unde faceți importul (1) și apăsați pe Import (2):
02 Import Favorite Edge
3. Link-urile preferate sunt importate !
03 Import Favorite Edge
Mulțumim cititorului nostru Radu Ștefan pentru varianta simplificată 🙂

Back To Top
Search