Maxresdefault9

Acesta este al doilea articol dintr-o serie de trei, care demonstrează cum vă puteți înscrie în programul de testare software Windows Insider de la Microsoft.

Înainte de a trece la înscrierea în programul Windows Insider, vă recomand ferm să citiți cu atenție cât mai mult din sau – dacă timpul vă permite – chiar integral articolul anterior din această serie:

Dacă ați decis să continuați, haideți să vedem cum trebuie procedat pentru a vă înscrie.
Obiectiv: Înscrierea în programul Windows Insider pentru testarea versiunilor de încercare oferite public de Microsoft.
Necesar: PC conectat la Internet, cont Microsoft, 4-5 GB disponibili pe PC dacă veți descărca Windows 10 pentru PC, copii de siguranță efectuate pentru toate datele de pe PC și/sau telefon
Durata: maxim 20 de minute pentru utilizatorii neexperimentați.
NOTĂ: Utilizatorii care dețin un cont Microsoft valid pot trece direct la punctul 3
1.Dacă nu dețineți un cont Microsoft, creați unul completând formularul de pe această pagină și urmând toți pașii de acolo.
2. Asigurați-vă că dețineți un cont Microsoft valid și activ accesând pagina https://login.live.com și autentificându-vă.
3. Accesați pagina https://insider.windows.com/ și apăsați butonul Get Started:
01 - Windows Insider - Get Started
4. Pe pagina următoare faceți autentificarea cu datele contului personal Microsoft:
Windows Insider - Autentificare
5. Continuați prin citirea atentă a documentului și exprimați-vă acordul prin bifarea căsuței I accept the items of this agreement (required) și selectați una dintre căsuțele de sub titlul Please select your area(s) of interest, după care apăsați pe Submit:
Windows Insider - Acordul
6. Încheiați prin descărcarea build-ului pentru PC sau a aplicației Windows Insider din Windows Phone Store:
Windows Insider - Descărcare
Pașii de mai sus sunt reflectați și în acest video-tutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=8Cf2XF7cX0o
În ceea ce privește instalarea, voi publica foarte curând câte un tutorial separat pentru PC-uri și respectiv telefoane cu Windows.
Următorul articol din această serie va vorbi despre cum lucrează Microsoft la realizarea produselor și ce feedback este cu adevărat important pentru echipele de produs.
Vă voi spune ce trebuie făcut pentru a trimite sugestiile voastre și unde trebuie ele trimise, dar și ce nu trebuie făcut și cum nu trebuie să vă adresați celor care lucrează pentru a vă îmbunătăți sistemul de operare preferat.

Back To Top
Search