Obiectiv: aflați cum puteți regla luminozitatea ecranului Windows Phone. 
Pentru ajustarea automată a luminozității ecranului, cele mai multe telefoane Windows folosesc senzorul de luminozitate ambientală al camerei. Aceasta poate aduce un compromis între economia prin reducerea intensității pentru lumina ecranului și consumul adițional de energie pentru utilizarea activă a senzorului.
Sunt unele situații în care veți dori să folosiți controlul automat (de exemplu dacă schimbați frecvent mediul în care folosiți telefonul) și alte situații în care veți dori să stabiliți un nivel fix al intensității luminoase (de exemplu dacă telefonul este utilizat mai mult în birou, locuință, mașină, etc). Acest tutorial vă arată cum să accesați și să configurați aceste setări.
În Windows Phone 8 sunt 3 niveluri de luminozitate pentru ecran:  joasă (low), medie (medium) sau ridicată (high).
1. Pentru a accesa  reglajele de luminozitate, deschideți lista de aplicații, și navigați în listă până la Settings. Apăsați pe acel element din listă:

2. Derulați lista în sus până vedeți brightness, pe care apăsați:

3. Mergeți la punctul 4 sau 5 de mai jos, în funcție de ceea ce doriți să faceți.
4. Aici putem activa senzorul și punem astfel luminozitatea pe automat (On). Dacă ați dorit setarea pe automat ați reușit. Mergeți la punctul 6.

5. Dacă vreți să stabiliți un nivel fix:
5a. Comutați pe Off :

5b.  Apăsați pe setarea de sub ”Level” pentru a accesa meniul cu cele trei opțiuni de intensitate. Selectați nivelul dorit.

6. Reveniți la ecranul Start.

Back To Top
Search