Imaginea și numele de utilizator din contul Microsoft vă identifică peste tot unde veți folosi autentificarea cu contul Microsoft, inclusiv în Windows 10. Aflați cum le puteți schimba în câțiva pași simpli.

Obiectiv: Din acest tutorial veți afla cum se pot schimba imaginea și numele dumneavoastră de utilizator din contul Microsoft.
Necesar:
  • Cont Microsoft
  • Device conectat la Internet
  • Aplicație de navigare pe Internet

A. Pași de urmat pentru schimbarea imaginii de profil din contul Microsoft

Dacă nu dețineți un cont Microsoft, creați unul urmând pașii din tutorialul nostru despre cum se face un cont Microsoft.Accesați contul Microsoft folosind acest link: autentificare cont Microsoft A.1. Accesați următorul link din bara albastră de navigare: Informațiile dvs. A.2. Aici, sub imagine, apăsați link-ul Modificați imaginea A.3. În ecranul următor, aveți opțiunea de a încărca o imagine nouă, de a renunța la modificări, sau de a elimina imaginea curentă, înlocuind-o cu una generică, oferită de Microsoft: A.4. Apăsând pe Imagine nouă (1), veți putea naviga prin sistemul de fișiere de pe PC pentru o imagine nouă, care va fi încărcată în cont. A.5. După încărcare aveți posibilitatea de a ajusta porțiunea rotundă relevantă (3 în captura de mai sus) pentru utilizarea în medalion. A.6. Apăsând pe Anulați (2 în captura de mai sus) veți reveni la pagina Informațiile dvs. A.7. Apăsând pe Eliminați, (4 în captura de mai sus) vi se va cere o confirmare privind eliminarea imaginii, după care imaginea anterioară va fi înlocuită cu una generică. Ulterior, imaginea generică va fi sincronizată peste tot unde folosiți contul Microsoft, atât online cât și pe device-urile conectate. A.8. Dacă ați încărcat o imagine nouă sau dacă pur și simplu schimbați încadrarea celei existente (1 în captura de mai jos), vi se oferă opțiunea de a salva (2 în captura de mai jos) folosind butonul Salvați: A.9. Treptat, noua imagine va fi sincronizată peste tot unde folosiți contul Microsoft, atât online cât și pe device-urile conectate.

B. Pași de urmat pentru schimbarea numelui din contul Microsoft

Dacă nu dețineți un cont Microsoft, creați unul urmând pașii din tutorialul nostru despre cum se face un cont Microsoft. B.1. Accesați contul Microsoft folosind acest link: autentificare cont Microsoft B.2. Accesați următorul link din bara albastră de navigare: Informațiile dvs. B.3. Aici, sub numele curent afișat, apăsați pe link-ul Editați numele B.4. În ecranul următor editați conținutul casetelor Prenume (1) și Nume de familie (2), apoi apăsați butonul Salvați sau, după caz, Anulați. B.5. Dacă ați salvat, treptat, noul nume va fi sincronizat peste tot unde folosiți contul Microsoft, atât online cât și pe device-urile conectate.

C. Concluzii

Aceștia sunt pașii necesari pentru schimbarea imaginii și a numelui asociate conturilor de utilizator Microsoft. Aceste informații sunt folosite peste tot în contul și în serviciile Microsoft asociate, precum și în Windows 8.x sau în Windows 10.

Back To Top