În ultima vreme am luat în calcul mai multe formate pentru acest site și recent am folosit formula ”Microsoft News”. Chiar dacă pare o formulă bună, pe undeva era prea mult să întrețin site-uri separate, unul pentru știri, altul pentru tutoriale Windows.

De aceea, de astăzi am arhivat site-ul tutorialewindows.ro și am redirecționat acel domeniu spre wfl.ro, unde am preluat toate tutorialele de acolo.
Știu din experiența anilor trecuți că tutorialele sunt foarte importante pentru publicul căruia mă adresez, utilizatorii non-tehnici de PC-uri, tablete și smartphone-uri cu Windows. Ultimele luni mi-au arătat că formula cea mai bună este să public pe același site și știri din zona Microsoft dar și tutoriale, din care să aflați cum puteți folosi cele mai noi tehnologii pe care Microsoft ni le pune la dispoziție, fără a mai fi nevoie să mergeți pe alt site pentru aceasta.
Acum mă ocup de reorganizarea structurii logice a acestui site, pentru a simplifica foarte mult navigarea pe el, facând astfel mai ușor de găsit ceea ce vă interesează.

Am redefinit misiunea acestui site:

”Windows fără limite” își propune să informeze selectiv – pe criterii de interes și calitate – utilizatorii non-tehnici ai produselor și serviciilor Microsoft despre cele mai noi tehnologii, device-uri și servicii Microsoft, cât și despre modalități eficiente de utilizare a acestora.

Planuri curente sau pentru viitorul apropiat

Voi continua publicarea de știri și comentarii despre evenimentele organizate de Microsoft în toată lumea, inclusiv despre cele organizate de Microsoft România.
Totodată, voi continua să scriu, să comentez și să promovez evenimentele din comunitatea ITSpark, dar și din alte comunități românești, în măsura în care acestea sunt utile cititorilor acestui site.
Voi relua webcastul „Windows fără limite” din luna mai, bilunar. De asemenea bilunar, alternat, voi avea un podcast audio pe care planificam să îl realizez încă de acum căteva luni, împreună cu un prieten. Detalii în curând.
Alte lucruri pe care sper să reușesc să le concretizez: voi introduce în guest-posting-ul, și voi invita mai multe persoane să publice articole pe acest site sau să participe la webcastul ”Windows fără limite”.

Ce va face ”Windows fără limite” pentru cititorii săi ?

Pe site-ul ”Windows fără limite” voi continua publicarea de tutoriale pentru sistemul de operare Windows, de la versiunea Windows 8.1 Update 1 și pentru Windows Phone, de la versiunea Windows Phone 8.1. De asemenea voi prezenta serviciile cloud consumer de la Microsoft, respectiv OneDrive, OneNote.com, Outlook.com, Bing și Cortana.
Orice cerere de ajutor tehnic pe care nu o putem soluționa prin publicarea de tutoriale sau articole va fi redirecționată către suportul Microsoft.

Care este politica privind publicitatea și advertorialele ?

În măsura în care reprezentanțele din România ale producătorilor de echipamente hardware vor dori să se implice, ”Windows fără limite” va publica și articole-review pentru produsele acestora, prezentând echilibrat produsele și făcând recomandări oneste.
Voi evita să recurg la bannere publicitare atâta vreme cât voi putea susține această comunitate din resurse proprii. Dacă voi reuși să găsesc susținere de la o cineva care va respecta politicile editoriale ale site-ului, voi anunța public orice fel de afiliere sau orice formă de asociere de acest fel.

Ce nu va face ”Windows fără limite” pentru cititorii săi ?

Nu voi posta link-uri pentru descărcări ilegale (hacks, cracks, keygen, warez) sau pentru software care nu a fost lansat oficial (leaks).
Nu voi posta și nu voi oferi sub nici o formă coduri de licență pentru produse software.
Nu voi oferi asistență tehnică gratuit. Singurele metode prin care voi ajuta cititorii sunt publicarea de tutoriale cu privire la problemele punctuale despre care aceștia îmi vor adresa întrebări pe site, la comentarii, prin formularul de contact sau prin Twitter (@winfaralimite)

Note

Poate ați observat că de ceva vreme lipsesc de pe site vechile comentarii. Nu a fost cu intenție, dar excesul de zel în curățarea WordPress a dus la pierderea legăturilor din baza de date între comentarii și articole, astfel că, orice restore aș fi folosit, comentariile apăreau la alte articole decât cele unde fuseseră postate inițial.
Mulțumesc anticipat tuturor celor care vor veni cu idei pentru reorganizare și sau care vor dori să colaboreze la site sau la emisiune.
Vă aștept ca de obicei la comentarii.

Back To Top
Search