Microsoft a confirmat azi că oferă gratuit o versiune OneNote pe toate platformele importante, fie ele desktop ori mobile. În plus Microsoft a mai lansat câteva instrumente OneNote: OneNote Clipper, Office Lens și API-uri noi cu integrare foarte bună pentru cloud.

OneNote se poate accesa și de pe Web prin Office.com sau Office 365. Adițional, de azi, One Note este disponibil pe Windows Phone 8 (aplicație nativă, vine cu sistemul de operare), pe Windows 8/RT (a Modern mobile app), cu Windows RT 8.1 (ca aplicație Office pe desktop), pe terminale și tablete Android, pe iPhone și iPad.
Avem multe noutăți, să le luăm pe rând:
OneNote 2013 pentru Windows este acum gratuit. Microsoft va continua să ofere o versiune comercială a OneNote pentru zona business, cu caracteristici premium cum ar fi suport SharePoint sau integrarea cu Outlook. Compania oferă acum OneNote gratuit pentru acasă și pentru școală. Versiunea gratuită este fără reclame și nu expiră.

OneNote pentru Mac. Acum OneNote este disponibil și pentru Mac, de asemenea gratuit.
mac5
OneNote Clipper. Este un plugin pentru browserele Internet Explorer, Chrome, Firefox și Safari pentru Mac ce vă permite să capturați pagini web cu un click și să le inserați în caietul OneNote Quick Notes.
Office Lens. Este o aplicație pentru Windows Phone care funcționează asemenea unui scanner. Dacă fotografiem cu telefonul un document, un whiteboard sau un flyer, de exemplu, Office Lens prelucrează imaginea și o inserează în OneNote Quick Notes. Mai mult, aplicația detectează textul și îl transformă din imagine în caractere, facându-l indexabil.
Trimiteți e-mail spre OneNote. Mergeți pe OneNote.com și setați e-mail-ul pentru OneNote. Apoi, la trimiterea oricărui mail către acea adresă, me@onenote.com conținutul va fi salvat în  caietul OneNote Personal, la secțiunea Quick Notes. Detalii aici.
Aplicații OneNote. Microsoft are parteneriate noi cu furnizori de aplicații și servicii pentru a oferi integrare OneNote. Sunt pe listă Brother, DoxieGo, Epson, Feedly, Genius Scan, IFTTT, JotNot, Livescribe, Mod Notebook, News360 și Weave. Toate aplicațiile sunt disponibile la OneNote.com.
Back To Top
Search