Cum descarc Windows și Office direct de la Microsoft ?” este o întrebare pe care o primim frecvent, iar acum avem o soluție. Pentru că folosesc programul din acest articol de mult timp și, pentru că mi s-a părut foarte util, am decis ca astăzi să vi-l recomand și vouă.

Windows and Office ISO Downloader permite descărcarea direct de la Microsoft a imaginilor ISO pentru foarte multe versiuni și ediții Windows și Office.

Programul folosește link-uri spre imaginile Microsoft originale găzduite de Digital River, partener comercial oficial al Microsoft pentru descărcări de acest tip.

Nu uitați, este de preferat să descărcați imaginile folosind acest program sau link-urile pe care autorul programului le-a compilat în această interfață decât să recurgeți la descărcări de pe torent.

Trebuie să menționez din start că este posibil ca anumite versiuni și/sau ediții care sunt oferite în program să nu fie disponibile imediat pentru descărcare. Pentru aceste situații autorul programului sugerează ca o posibilă soluție utilizarea unei versiuni mai vechi a programului, pentru care voi oferi link-ul de descărcare la finalul articolului.

1. Cum descarc Windows și Office direct de la Microsoft cu Windows and Office ISO Downloader?

1.1. Windows and Office ISO Downloader are o interfață simplă. La pornire veți vedea această fereastră, unde trebuie să selectezi mai întâi din dreapta ce vreți să descărcați:

Windows and Office ISO Downloader
Windows and Office ISO Downloader

1.2. După ce ați selectat software-ul care vă interesează (1 mai jos), alegeți ediția pe care vreți să o descărcați (2 mai jos):

1.3. În continuare confirmați ediția aleasă prin click pe Confirm (1 mai jos) și alegeți limba kitului (2), după care confirmați din nou (3):

Windows and Office ISO Downloader

1.4. Selectați versiunea pe 32 sau pe 64 de biți (1 mai jos) și salvați imaginea ISO (2):

Windows and Office ISO Downloader

2. Cum descarc imagini pentru Office și Office 365?

Lucrurile decurg oarecum similar și pentru imaginile Office și Office 365. Am inclus un exemplu mai jos, puteț proceda și dumneavoastră la fel, alegând versiunea care vă interesează și una dintre edițiile disponibile:

2.1.  Selectați versiunea Office care vă interesează (1 mai jos) și apoi alegeți ediția sau aplicația Office dorită (2):

Windows and Office ISO Downloader

2.3. Continuați prin selectarea limbii pentru kitul de instalare (1 mai jos) și apăsați Download (2) pentru a descărca imaginea:

3. Link de descărcare pentru Windows and Office ISO downloader:

Acestea sunt link-urile de descărcare pentru Windows and Office ISO Downloader :

4. Idei și concluzii

Ce este interesant de remarcat este multitudinea de ediții și versiuni disponibile în format ISO pentru Windows 10, atât versiuni de producție (Current Business Branch) …

cât și bogăția de versiuni/build-uri Insider Preview:

Programul poate fi foarte util pentru mai multe categorii de utilizatori: tehnicieni de suport care au nevoie permanent de kituri de instalare dar și pentru utilizatorii obișnuiți care vor să-și instaleze/reinstaleze PC-urile și aplicațiile Office.

În plus, sunt sigur că entuziaștii care colecționează imagini ISO pentru build-urile Windows 10 Insider Preview vor avea ocazia să-și completeze colecțiile și vor fi foarte mulțumiți de această descoperire.

Dacă vă place acest program, lăsați un mesaj mai jos la comentarii.

Back To Top
Search