Microsoft Sign Outside Campus Building

Pînă acum se putea descărca de pe Connect, acum se poate și de la Microsoft Download Center. Update-ul a fost publicat în această noapte, după ora 2, ora României (noaptea de 11 spre 12 august 2010). Trebuie totuși ca sistemul tău să treacă de verificarea Genuine. Dacă ai soft autentic Microsoft, vei putea descărca și instala, dacă nu, sorry … Am mai discutat despre asta, nu reiau.

După ce am trecut de validarea Genuine, mi s-a oferit posibilitatea să descarc/instalez fie pachetul corespunzător versiunii Windows de pe PC-ul meu (ar fi SP1 beta x64), fie aplicația care mi-ar permite să descarc SP1 beta prin Windows Update.

win7-sp1-beta-public-2

SP1 beta expiră în 30 iunie 2011, iar upgrade-ul NU va fi posibil, ci trebuie dezinstalat ca să pun versiunea finală. De ce să îmi mai zăpăcesc sistemul ? Personal nu instalez această versiune beta a SP1, pentru că mă simt destul de confortabil cu Windows 7 la zi, actualizat și pentru că, pentru prima oară de cînd folosesc Windows, nu îmi vine să mă mai agit cu SP beta. Merge bine și așa, voi instala doar versiunea finală…

Back To Top
Search