Descarca Windows 8.1

Una dintre cele întrebările pe care le-am primit cel mai des pe acest site a fost despre cum se poate obține kitul de instalare Windows 8.1. Utilizatorii care au dorit să reinstaleze Windows 8.1 nu au avut până acum la dispoziție o metodă oficială de la Microsoft pentru a obține kitul de instalare. Acum Microsoft a publicat un instrument gratuit care descarcă Windows 8.1 cu Update. Metoda oficială oferită anterior de Microsoft era descărcarea Windows 8 și upgrade-ul la Windows 8.1 prin Windows Store, care a creat foarte multe probleme utilizatorilor, pentru că de cele mai multe ori nu a funcționat sau pentru că update-ul era destul de greu de găsit în magazinul Windows. Este absolut normal ca foarte multă lume să își dorească să instaleze Windows 8.1 direct pe curat, prin formatare și am oferit modalitățile la care se putea recurge anterior pentru a obține kitul Windows 8.1 într-un articol separat.

Acum nu mai este nevoie să recurgem la căi ocolitoare, pentru că Microsoft a lansat un instrument gratuit care permite descărcarea imaginii ISO Windows 8.1 cu Update încorporat și crearea unui flash USB bootabil sau a unui DVD de instalare bootabil (de pe care se poate porni instalarea fără a intra în Windows). Acest instrument se poate descărca și instala folosind orice versiune Windows pe care o aveți pe calculatorul personal. Înainte de descărcarea pachetului de instalare se pot alege limba în care doriți să instalați Windows 8.1, versiunea sistemului de operare și arhitectura sistemului de operare (32 sau 64 de biți): Descarca Windows 8.1 cu Update   Instrumentul descarcă următoarele versiuni retail (cu amănuntul) ale Windows 8.1 Update:
  • Windows 8.1
  • Windows 8.1 Pro
  • Windows 8.1 N
  • Windows 8.1 Pro N
  • Windows 8.1 Single Language

Se pot descărca variantele pe 32 de biți (x86) sau pe 64 de biți (x64) ale oricărei versiuni de mai sus. După ce alegeți detaliile potrivite sistemului dumneavoastră, instrumentul permite crearea unui disk USB bootabil sau salvarea imaginii ISO pentru utilizare ulterioară, scriere pe DVD, etc. : Kit Windows 8.1 ISO sau USB   Astfel veți avea la dispoziție un kit pentru reinstalările viitoare. Instrumentul gratuit de la Microsoft se poate descărca folosind acest buton: Download instrument Microsoft pentru kit Windows 8.1 [su_icon_panel background=”#ffedab” border=”1px dashed #ef7300″ shadow=”0px 1px 2px #eeeeee” text_align=”left” icon=”icon: lightbulb-o”]Cheia de produs pentru instalarea Windows 8.1 Update cu acest kit poate fi de Windows 8 sau de Windows 8.1. Ambele vor funcționa și vor permite activarea din prima a sistemului de operare.[/su_icon_panel] via AskVG.com

Back To Top
Search