32-bit-versus-64-bit

Întrebare : Am cumpărat Windows 7 Professional,am primit 2 CD-uri,unul de 32 biti,unul de 64 biti.Din punct de vedere al licenței pot folosi varianta de 32 biti pe un calculator,iar pe cea de 64 de biti pe un alt calculator,în acelați timp?

Răspuns: Activarea aceluiași cod de licență nu este posibilă pe două computere diferite.
Licențele Windows 7 Professional se oferă cu ambele versiuni în pachet pentru situația în care administratorii de sistem din companii sau utilizatorii se răzgândesc și doresc să facă trecerea la 64 de biți pe același computer.
Iată un extras din acordul de licență :

INSTALLATION AND USE RIGHTS. (INSTALARE ȘI DREPTURI DE UTILIZARE)
a.  One Copy per Computer.
You may install one copy of the software on one computer. That computer is the “licensed computer.” (Puteți instala o singură copie a software-ului pe un computer. Acel computer este ”computerul cu licență”.)
b.  Licensed Computer.
You may use the software on up to two processors on the licensed computer at one time. Unless otherwise provided in these license terms, you may not use the software on any other computer.
(Puteți folosi acest software pe până la cel mult două procesoare pe computerul cu licență la un moment dat – notă: pentru procesoare multi-core – cu mai multe nuclee – Dacă nu se specifică altfel în termenii prezentului acord de licențiere, nu puteți folosi software-ul pe nici un alt calculator.)
……
d.  Alternative Versions.
The software may include more than one version, such as 32-bit and 64-bit. You may install and use only one version at one time.
(Software-ul prezent poate include în același pachet mai multe versiuni, cum ar fi aceea pe 32 de biți plus cea pe 64 de biți. Puteți instala și folosi o singură versiune la un moment dat.)

Traducerea termenilor din acordul de licență aparține autorului articolului. Dacă aveți întrebări/nelămuriri suplimentare apelați la serviciul Asistență de la Microsoft România.

Back To Top
Search