Din nou o săptămână mult prea ocupată pe alte planuri pentru mine decât mi-aș fi dorit. Cu toate acestea, am reușit și câteva lucruri pentru site și am remarcat iarăși unele lucruri interesante pe la alții. Haideți să vedem despre ce este vorba.
Mai întâi trebuie să spun că am deconspirat planurile de a relua podcastul ”Windows fără limite” și am făcut asta la … un alt podcast, cel al lui Răzvan Burz, unde am vorbit foarte mult și despre Windows în general cât și despre Windows 10.

Colaborări

Cu toate acestea, primul week-end din februarie a trecut fără un podcast, dar a venit cu o primă colaborare cu mobilissimo.ro. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare versiunea de test Windows 10 pentru telefoane și nici eu nu fac excepție. De aceea am scris acest articol pentru mobilissimo, iar aici, pe wfl.ro am scris un altul pe aceeași temă.
Sincer cred că durează un pic cam mult, deși Joe Belfiore ne dă asigurări că Microsoft este în grafic cu preview-ul, adică … suntem încă în februarie. Corect, dar au cam trecut cele două săptămâni la capătul cărora ar fi fost de văzut, după cum spune același Joe B., un clip cu mai multe detalii despre caracteristicile Windows 10 pentru telefoane.

Șurubăreală …

Nu a lipsit nici săptămâna aceasta. Am revigorat vechiul telefon HTC Desire HD cu un ROM mai vechi, Blackout și îl folosesc temporar pentru o cartelă în rețeaua Telekom, dar cel mai mult mi-a dat de lucru fixarea pe perete a monitoarelor PC-ului desktop:
Desk
Acum am mai mult spațiu pe birou, unde s-a ”plantat” foarte bine Surface Pro 3 și unde mai vine când și când și laptopul, atunci când nu pornesc desktop-ul, adică tot mai des în afara orelor de lucru.
A ! Să nu uit de articolul lui Răzvan despre parole, care merită citit cu atenție, iar bancul de la sfârșit face toți banii !

Back To Top
Search