O săptămână grea, cu lansarea Windows 10, probleme la instalare, multe tutoriale pe țeavă, podcast amânat, etc.

Maratonul Windows 10 a continuat săptămâna trecută cu câteva articole și cu pregătirea celor 100 de tutoriale pentru Windows 10 pe care am promis că o să le lansăm aici, la wfl.ro. Acestea vor veni treptat în zilele următoare, cu articole însoțitoare, unde vom oferi și unele ponturi.
W10_Laptop_Start_MiniStart_16x9_en-US_042315
Până acum au sosit pe site 2 asemenea tutoriale (aici și aici), postate foarte expeditiv, dar toate cele 26 pe care le-am produs deja sunt prezente într-un playlist pe canalul YouTube asociat wfl.

O călătorie cu Windows 10 :)
O călătorie cu Windows 10 🙂
Între timp am dat fuga la București pentru a asista – pe 29 iulie – la evenimentul de presă organizat de Microsoft România, unde am reîntâlnit o serie de prieteni din blogosferă, 3 insideri care au primit invitații la această lansare și alți oameni din și din jurul Microsoft România. Iată mai jos o mică galerie foto de la eveniment:

Tot acum am făcut primul drum cu Uber prin București și pot remarca prestația bună a șoferilor și aplicația Windows Phone care și-a făcut și ea treaba.
La o bere de vorbă cu Julian - the coolest dev. I know - după lansarea Windows 10
La o bere de vorbă cu Julian – the coolest dev. I know – după lansarea Windows 10
Nu a lipsit o bere bună cu prietenii și mă bucur că i-am revăzut pe toți.
Podcast amânat
Revenind acasă, am decis să sărim peste ediția din 2 august a podcastului ”Windows fără limite” pe motive de oboseală și pentru că azi, 3 august am început munca, deci timp nu ar mai fi atât cât mi-aș dori pentru redactare și înregistrare.
Reviews - incoming
Pentru a compensa, pregătesc lansarea de poimâine a concursului pe care îl organizăm împreună cu AllView, prin care veți putea câștiga o tabletă WI8G cu Windows 10. Tot acum pregătim și un review Windows Phone pentru terminalul ALLVIEW Impera M.
Lumia 640 LTE - imagine via Microsoft Mobile (c)
Lumia 640 LTE – imagine via Microsoft Mobile (c)
La final pot spune cu toată convingerea că îi felicit pe cei care au ales telefoanele Lumia 640. De câteva zile am achiziționat și eu unul și pot spune că pentru moment sunt unele dintre cele mai bune terminale Windows Phone lansate recent pe piață.
Pe curând !
Back To Top
Search