Cititorii și ascultătorii ”Windows fără limite” vor observa în perioada următoare unele schimbări în politica noastră editorială și apariția unor membri noi în echipa wfl.ro.

Echipa editorială crește

Astăzi am de făcut un anunț important pentru toți cititorii și mă bucur să îl pot face, pentru că mi-am dorit de mult o asemenea colaborare și sper ca ea să fie cât mai îndelungată și mai ales folositoare pentru toată lumea.
cristiÎncepând de azi, Cristian​ Sucilă s-a alăturat echipei noastre editoriale, din care mai fac parte Razvan Burz​ și Alex​ Dionisie.
Cristian are o bogată experiență editorială și va livra momentan mai ales conținut tips and tricks pentru Windows. Sunt convins că o să vă placă stilul lui mai relaxat, condimentat cu opinii personale și cu observații riguros documentate.
Îi urăm bun venit la bord !

O modificare de domeniu făcută cu gândul la utilizatorii de mobil

Timp de câteva luni, așa cum probabil ați remarcat, am folosit link-uri scurte gen http://go.wfl.ro, iar logo-ul site-ului și cel de pe forum conțineau https://old.cosmintataru.ro și respectiv http://forum.wfl.ro.
wfl.ro
A venit momentul ca, din acest week-end, să trecem de pe domeniul windowsfaralimite.ro pe domeniul wfl.ro iar pentru forum de pe http://forum.windowsfaralimite.ro pe http://forum.wfl.ro. Link-urile vechi funcționează în continuare prin redirectare spre articolele și paginile de pe wfl.ro.

Odată cu modificarea de domeniu am renunțat la comentariile Disqus

Comments
Vrem ca paginile să se încarce mai repede și mai vrem ca orice comentariu util să fie indexat de Google, în așa fel încât cele mai utile comentarii de la cei mai grozavi cititori să fie de folos pentru cât mai multă lume.
Nu vă faceți probleme, vă puteți loga în continuare cu ajutorul contului din rețeaua socială preferată, inclusiv cu Disqus.

Săptămâna aceasta avem un podcast foarte întârziat …

podcast

El va fi gata (sper) în această seară, dar ceva mai târziu. Nu scriu asta ca să mă scuz, dar chiar a fost un pic de lucru cu modificarea de domenii și cu alte … tacâmuri din … bucătăria WFL.

Gata pe azi !

Cam atât deocamdată de aici, de la … bucătărie. Dăm legătura … cititorilor, la comentarii.

Back To Top
Search