Surface_0511

Chiar dacă vânzările de până acum spun cu totul altceva, Surface RT rămâne cea mai populară tabletă cu Windows 8 de pe piață, potrivit statisticilor AdDuplex.

Statisticile AdDuplex mai arată un lucru interesant: Microsoft nu mai este producătorul cel mai mare de tablete cu Windows.
devices2
 
Microsoft lucrează la generația a doua de tablete Surface, care va include și tablete noi, cu ecran mai mic, de 8 inci. Potrivit statisticilor AdDuplex, compania a și început testele cu aceste device-uri.
AdDuplex afirmă că aceste două noi produse se numesc Microsoft Corporation Surface 2 și Microsoft Surface cu Windows 8.1 Pro — versiuni hardware noi pentru Surface RT și Surface Pro.
AdDuplex notează pe blog:

“Primul arată clar ca un device nou, dar al doilea ar putea fi teoretic doar o schimbare în ce raportează device-urile Surface Pro cu Windows 8.1.

Acestea fiind spuse, după cât putem deduce,  versiunea preview a Windows 8.1 nu a schimbat stringul raportat. Așa că fie avem de-a face cu Windows 8.1 RTM (sau un build post-RTM) care raportează diferit, fie avem deja o versiune nouă a  Surface Pro .”

Nu se menționează nimic despre un device Surface Mini, pentru că nu sunt date iar rezoluția device-urilor nu este raportată.
Două tablete Nokia apar în statisticile cele mai noi, și se pare că vom auzi mai multe în septembrie, după evenimentul de la New York pregătit de Nokia.
manufacturers5
Deși nu există date oficiale, este de așteptat ca tabletele Surface 2 să fie lansate spre sfârșitul anului, posibil în octombrie, odată cu General Availability pentru Windows 8.1 sau la scurt timp după aceea, pentru sărbătorile de iarnă.
AdDuplex este cea mai mare rețea de interpromovare pentru aplicații Windows Phone și Windows 8, care permite dezvoltatorilor de aplicații să-și promoveze produsele gratuit prin ajutorare reciprocă. Aplicațiile participante includ AdDuplex AdControl, care permite schimbul reciproc de publicitate și care permite colectarea de date privind device-urile pe care aceasta se afișeză.

Back To Top
Search