Chiar dacă nu sunt multe diferențe între versiunile Release Preview și RTM, mulți entuziaști vor să testeze pentru 90 de zile versiunea Enterprize a Windows 8. Pentru aceștia nu contează că la final vor fi obligați să reinstaleze totul de la zero, pentru că Windows 8 Enterprize Trial nu se poate upgrada/converti la o altă versiune.

Iată ce trebuie știut :

Î: Am nevoie de o cheie de produs ?

R: Nu, Windows 8 Enterprise 90-day evaluation are cheia de produs inclusă în kit.

Î: Trebuie să activez Windows 8 Enterprise 90-day evaluation ?

R: Da, activarea Windows 8 Enterprise 90-day evaluation este obligatorie după instalare sau produsul se va opri la fiecare oră. Ultima activare a unei instalări a acestei versiuni se poate face pe 15 august 2013.

Î: Ce se întâmplă când expiră cele 90 de zile ?

R: Dacă vrei să folosești Windows 8 Enterprise după perioada de evaluare, poți reinstala prin formatare aceeași versiune, după ce faci un backup al datelor personale. Ultima activare a unei instalări a acestei versiuni se poate face pe 15 august 2013.

DISCLAIMER: ACEASTA NU ESTE O ÎNCURAJARE ÎN DIRECȚIA UTILIZĂRII ILICITE A SISTEMULUI DE OPERARE WINDOWS 8. DACĂ VĂ PLACE WINDOWS 8 ȘI NU VĂ PERMITEȚI O LICENȚĂ IMEDIAT DUPĂ LANSARE, PUTEȚI RECURGE LA ACEST ARTIFICIU PENTRU A AVEA TIMP SĂ ECONOMISIȚI BANI NECESARI ACHIZIȚIONĂRII.

DEȘI NU ESTE O METODĂ 100% LEGALĂ, ACEASTĂ METODĂ ESTE PREFERABILĂ UTILIZĂRII ACTIVATOARELOR WINDOWS 8 CARE VOR APĂREA CU SIGURANȚĂ PE TORENTE ȘI CARE VĂ EXPUN UNOR RISCURI DE SECURITATE INFORMATICA INCREDIBILE.

ATENȚIE !  NU FOLOSIȚI ACEASTĂ VERSIUNE DE EVALUARE ÎN MEDIUL DE PRODUCȚIE ! LA FINALUL EVALUĂRII TREBUIE SĂ FORMATAȚI PENTRU A INSTALA O ALTĂ VERSIUNE, NU PUTEȚI FACE UPGRADE ȘI NICI NU PUTEȚI MIGRA DATELE.

Î: Care sunt cerințele de sistem pentru Windows 8 ?

  1. Procesor: minim 1 GHz cu suport NX/XD bit.
    NX înseamnă No eXecute și este o tehnologie folosită în procesoare cu scopul de a preveni executarea anumitor tipuri de cod. NX a fost inventat de AMD. XD vine de la eXecute Disable, caracteristica similară dezvoltată de  Intel.
  2. RAM: 1 GB (32-bit) sau 2 GB (64-bit)
  3. Hard disk liber: minim 20GB
  4. Placă video: Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM 1.0 sau de generație mai nouă
  5. Display: Minim 1024×768 pixeli

Î: de unde se poate descărca această versiune de evaluare ?

Dacă ai un cont Microsoft (fost Live ID, sau o adresă Hotmail, Live, Outlook.com), poți descărca acum gratuit pentru evaluare Windows 8 Enterprise. Microsoft oferă public și gratuit acest trial de 90 de zile al sistemului de operare Windows 8 RTM.

 

Back To Top
Search