Windows-8-1-Enterprise-Preview11

Profesioniștii IT pot testa acum Windows 8.1 Enterprise preview în infrastructurile din companii.
Blogul Windows for your Business și blogul Springboard Series  anunță că descărcările sunt disponibile acum, împreună cu un volum mare de informații utile care vor fi de folos la planificarea deployment-urilor enterprise pentru Windows 8.1.
Pe pagina  Windows 8.1 Enterprise avem link-uri de download și spre resurse conexe:

Porniți la drum cu Springboard Series pentru Windows 8

Pagina Windows 8.1 Enterprise download oferă versiunile preview pe 32 și pe 64 biți și o cheie de produs care va activa trial-ul pentru toate versiunile.
YNB3T-VHW8P-72P6K-BQHCB-DM92V
Windows 8.1 Enterprise Preview aduce următoarele elemente de noutate:
Windows To Go Creator. Acest instrument poate  fi folosit de IT Pros pentru a crea desktopuri Windows 8.1 completely managed care să ruleze de pe o unitate USB externă boot-abilă pentru scenarii Bring Your Own Device (BYOD) astfel încât angajații să poată accesa mediul corporate în siguranță.
Start Screen Control. Politiic administrative noi din Windows 8.1 ajută departamentele IT să controleze așezarea elementelor de pe Start screen pe PC-urile firmelor și de asemenea pot împiedica utilizatorii de la modificarea acestor layout-uri pentru a se asigura consistență în grupurile de lucru sau la nivelul companiei.
Suplimentar, Windows 8.1 Enterprise  mai aduce un set de caracteristici premium unice acestei versiuni, printre care DirectAccess (un înlocuitor pentru VPN), BranchCache (pentru content-caching în WAN), suport Virtual Desktop Infrastructure (VDI), AppLocker (pentru blacklisting fișiere și aplicații) și Windows Enterprise Side-Loading (pentur aplicații ModernUI).
 
La fel ca Windows 8.1 Preview și Windows 8.1 RT Preview, Windows 8.1 Enterprise Preview expiră la jumătatea lunii ianuarie a anului viitor.

Back To Top
Search