Dacă mesajul de mai sus apare lîngă ceas, în dreapta jos pe Desktop de fiecare dată cînd te loghezi în contul de utilizator de pe Windows 7, e nevoie să ștergi cîteva fișiere care au rămas sau au ajuns accidental în folderul temporar folosit pentru scrierea pe disc din Windows.

 

 

Dacă acest mesaj apare de fiecare dată cînd ne logăm în Windows, acum putem să îl eliminăm cu cîteva click-uri.

 

 

Dă click dreapta pe miniatura unității optice, apoi pe opțiunea ”Delete temporary files”. Gata !

 

Back To Top
Search