Microsoft a început astăzi distribuția invitațiilor de presă pentru un eveniment privind device-uri Windows 10 planificat în data de 6 octombrie la New York.

Invitațiile nu dezvăluie despre ce dispozitive este vorba, dar bursa zvonurilor este bogată. Astfel, potrivit celor mai multe așteptări, Microsoft ar urma să lanseze Surface Pro 4, Microsoft Band 2 și două telefoane de top cu Windows 10, Lumia 950 (Cityman) și Lumia 950 XL (Talkman).
Chiar dacă aceste zvonuri s-ar adeveri, dispozitivele hardware nu vor fi imediat disponibile pe piață. Astfel, Mary Jo Foley (ZDNet) spune că Microsoft ar livra Surface Pro 4 abia din noiembrie, la fel și Lumia 950 sau 950 XL sau Microsoft Band 2.
În ce privește detaliile cunoscute despre noile dispozitive, ele sunt foarte puține.

Ce se aude până acum despre Surface Pro 4 ?

Surface Pro 3Astfel, la capitolul Surface, Microsoft ar lucra la două modele Surface Pro 4, unul cu ecran de 12 inch, altul cu ecran de 13 sau 14 inch, înzestrate cu procesoare din seria Intel Skylake, cu un design mai subțire comparativ cu Surface Pro 3, respectiv margine mai îngustă și grosime redusă.

Care sunt zvonurile despre Cityman și Talkman ?

Lumia-950-si-950-XL-Talkman-CitymanPentru cele două telefoane, la Cityman – Lumia 950 XL ar urma să vedem un ecran de 5,7 inch, cu o cameră de 20 MP și 3 GB RAM iar la Talkman – Lumia 950 un ecran mai mic (5,2 inch), cu aceeași cameră și cantitate de RAM. Ambele telefoane ar urma să aibă câte un port USB tip C și suport pentru funcționalitatea Windows Hello.

Ce știm despre Microsoft Band 2 ?

Microsoft-BandDacă vă interesează ce va aduce nou Microsoft Band 2, deocamdată se pare că device-ul nu va avea Windows 10, nici măcar Windows 10 IoT, ci un sistem de operare tip firmware (embedded). Cu toate acestea, Band 2 va fi inclus de Microsoft în familia de produse Windows 10.

Cum vom putea urmări evenimentul ?

Microsoft a anunțat că va transmite evenimentul online pe 6 octombrie la ora 17, ora României și a creat o pagină specială, pe care o găsiți aici. Momentan nu avem însă un link pentru stream, dar îl vom anunța imediat ce va fi publicat.

Back To Top
Search